C. Ronaldo si stále necháva otvorené zadné dvierka

SITA|22. máj 2008 o 14:02

MOSKVA 22. mája (SITA, AFP) - Ani stredajší triumf vo finále futbalovej Ligy majstrov 2007/08 "neprinútil" stredopoliara anglického Manchestru United Cristiana Ronalda vysloviť potvrdenie o jeho zotrvaní ...

MOSKVA 22. mája (SITA, AFP) - Ani stredajší triumf vo finále futbalovej Ligy majstrov 2007/08 "neprinútil" stredopoliara anglického Manchestru United Cristiana Ronalda vysloviť potvrdenie o jeho zotrvaní na Old Trafforde. "Nesľubujem nič, nesľubujem nič svojej mame a ani fanúšikom. Chcel by som zostať, ale budúcnosť... nikto nevie. V priebehu najbližších dvoch týždňov budem múdrejší. Momentálne nemôžem povedať, že už som sa nejako rozhodol," vyhlásil po finále Cristiano Ronaldo. Najlepší strelec Ligy šampiónov 2007/08 s ôsmimi presnými zásahmi pridal svoj posledný gól v práve sa skončenej sezóne LM vo finále, keď v 26. min hlavou prekonal Petra Čecha. Napokon sa mohol stať smutným hrdinom, v penaltovom rozstrele nepremenil svoj pokus, na strane Chelsea ho však napodobnila dvojica John Terry a Nicolas Anelka a Cristiano Ronaldo tak mohol po zápase zdvihnúť nad hlavu víťaznú trofej.

Hráčsky agent portugalského reprezentanta Jorge Mendes sa podľa informácií zahraničných médií už pred stredajším moskovský finálovým duelom ManU - FC Chelsea (1:1 po predĺžení, na pok. kopy 6:5) stretol s predstaviteľmi španielskeho veľkoklubu Real Madrid, čím sa potvrdili špekulácie o možnom letnom prestupe Cristiana Ronalda na Štadión Santiaga Bernabeua.

Napriek tomu, že tréner "červených diablov" Alex Ferguson a výkonný riaditeľ klubu David Gill jednohlasne vyhlasujú, že autora 42 presných zásahov v tejto sezóne vo všetkých súťažiach nepustia z Manchestru za žiadnu cenu, predstavitelia "bieleho baletu" 23-ročného bývalého hráča Sportingu Lisabon neustále lanária.

Nachádzate sa tu:
Domov