C. Ronaldo a Fabregas veľkým sústom aj pre Real Madrid

SITA|23. jan 2008 o 16:12

MADRID 23. januára (SITA, AFP) - V španielskom veľkoklube Real Madrid sa pred koncom zimného prestupového obdobia pozreli pravde do očí a v reálnej perspektíve sa začína príchod hviezd ako Cristiano Ronaldo ...

MADRID 23. januára (SITA, AFP) - V španielskom veľkoklube Real Madrid sa pred koncom zimného prestupového obdobia pozreli pravde do očí a v reálnej perspektíve sa začína príchod hviezd ako Cristiano Ronaldo či Cesc Fabregas javiť ako číra utópia. Priznal to aj športový riaditeľ "bieleho baletu" Predrag Mijatovič, keď povedal, že získanie portugalského krídelníka Ronalda z Manchestru United je "nemožné" a v súvislosti s tvorcom hry ďalšieho britského tímu Arsenal Londýn Fabregasa použil iba o niečo optimistickejšie spojenie "takmer nemožné". "Samozrejme, že by nebolo zlé mať v kádri hráča ako Cristiano Ronaldo, ale ten patrí Manchestru United a to je veľký klub. Jeho prestup nie je schodný," povedal Mijatovič a s výnimkou slova "takmer" zopakoval to isté aj v súvislosti s Fabregasom.

Práve španielsky stredopoliar spolu s Arjenom Robbenom a Kaká rezonoval v predvolebných sľuboch prezidenta Realu Ramona Calderona. Na konkrétny čin sa však zatiaľ premenil iba zámer priviesť na San Bernabeu holandského reprezentanta, ktorý od svojho prestupu takmer bez prestávky maróduje.


Nachádzate sa tu:
Domov