Bývalého hráča Košíc Matiča chce Mourinho späť do Chelsea

Tréner Mourinho.
Tréner Mourinho. (Autor: SITA/AP)
TASR|13. jan 2014 o 12:01

Tréner anglického klubu Jose Mourinho je pripravený za niekdajšieho corgoňligového stredopoliara zaplatiť 25 miliónov eur.

BRATISLAVA. O bývalého futbalistu MFK Košice Nemanju Matiča, ktorý je v súčasnosti hráčom Benfiky Lisabon, má opäť eminentný záujem FC Chelsea.

Zástupcovia FC Chelsea chcú dotiahnuť transfer srbského reprezentanta počas pondelkových rozhovorov v Lisabone. Matič, ktorý bol hráčom Košíc v rokoch 2007 - 2009 (72 zápasov a 4 góly), už na Stamford Bridge pôsobil. V roku 2009 tam prišiel za necelé 2 milióny eur, ale o dva roky neskôr ho po dvoch odohratých zápasoch pustili do Benfiky výmenou aj za Davida Luiza.

Vedenie Chelsea zvýšilo aktuálnu ponuku na prestup 25-ročného Matiča z 23 miliónov eur. Na zrealizovanie tohto transferu chcú zástupcovia anglického klubu využiť aj príjmy z predaja Kevina De Bruyneho do VfL Wolfsburg (18 miliónov eur). Mourinho v poslednom čase zdôrazňoval potrebu posilnenia stredovej formácie a atleticky disponovaný Matič mu na post defenzívneho stredopoliara ideálne pasuje.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Bývalého hráča Košíc Matiča chce Mourinho späť do Chelsea