Brazílčana Freda nachytali fanúšikovia popíjať, radšej nehral

SITA|5. aug 2011 o 11:03

Útočník Fred požiadal svojho zamestnávateľa Fluminese, aby ho nenominoval na štvrtkový zápas najvyššej súťaže s Internacionalom pre psychické problémy.

RIO DE JANEIRO. Brazílsky futbalový útočník Fred požiadal svojho zamestnávateľa Fluminese, aby ho nenominoval na štvrtkový zápas najvyššej súťaže s Internacionalom pre psychické problémy.

Freda pristihli fanúšikovia popíjať v jednom z barov v Riu. Fred, ktorý reprezentoval Brazíliu na nedávnom turnaji Copa América, nemal chýbať v základnej jedenástke Fluminese.

"Požiadal nás, aby sme ho nenominovali na zápas proti Internacionalu. Fred deklaroval, že po psychickej stránke na tom nie je najlepšie a nemohol by podať stopercentný výkon. Po epizóde v utorok v jednej reštaurácii sa necíti dobre," píše sa v stanovisku Fluminese.

Podľa správ brazílskych médií Fred a jeho spoluhráč Rafael Moura mali popíjať v skorých ranných hodinách v bare na pláži v Riu v spoločnosti žien caiprinhu.

Fanúšikovia ich zbadali a po odchode z baru ich mali na autách prenasledovať, keďže sa im nepáčilo popíjanie pred zápasom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Brazílčana Freda nachytali fanúšikovia popíjať, radšej nehral