Brazílčan Silva si žiada odvetu s Kozmom. Dáva to zmysel, som dvojka váhy, tvrdí

David Kozma vs. Leandro Apollo Silva, fotka z váženia pred zápasom na turnaji Oktagon 24 v máji 2021.
David Kozma vs. Leandro Apollo Silva, fotka z váženia pred zápasom na turnaji Oktagon 24 v máji 2021. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|26. sep 2023 o 13:15

V Oktagone by rád vyzval bývalého šampióna.

BRATISLAVA. Ich vzájomný zápas v Oktagone patrí dodnes k jedným z historicky najlepších duelov zmiešaných bojových umení na československej pôde. Bývalý šampión velterovej váhy David Kozma a Leandro Silva predviedli v máji 2021 na Oktagone 24 duel svetovej kvality.

V atraktívnom dueli dokázal Kozma vydržať nátlak veterána UFC Silvu a nakoniec dokázal obhájiť pás šampióna.

S vypadnutím Davida Kozmu z pyramídy Tipsport Gamechanger sa najnovšie na sociálnych sieťach nechal Silva počuť, proti komu by rád bojoval.

Kozma zvíťazil v hlasovaní fanúšikov o návrat do pyramídy a v rezervnom zápase by ho na konci roka vyzval práve Silva.

„Ako prvé by som rád zagratuloval Davidovi Kozmovi k víťazstvu, ktoré by ho malo vrátiť späť do pyramídy. My dvaja môžeme dať fanúšikom Oktagonu skvelý záver tohto roka. Bolo by to to najlepšie, čo by mohli na konci roka dostať milovníci MMA.

Tiež to dáva zmysel, lebo ja, Apollo, som teraz na druhom mieste v divízii, vyhral som svoj posledný duel a Kozma je číslo jedna a svoj posledný zápas prehral. Apollo Silva vs. Ružový panter Kozma. Čo si o tom myslíte Ondřej Novotný a Pavol Neruda,“ napísal komentár na sociálnej sieti Silva.

Zatiaľ čo Kozma na septemberovom turnaji Oktagon 46 prehral so Srbom Bojanom Veličkovićom, Silva si pripísal víťazstvo proti Nemcovi Marcelovi Grabinskemu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Brazílčan Silva si žiada odvetu s Kozmom. Dáva to zmysel, som dvojka váhy, tvrdí