Brankára Liverpoolu zranil vlastný fanúšik, možno nebude hrať

Brankár FC Liverpool Adrian po výhre v Superpohári UEFA 2019 proti Chelsea Londýn.
Brankár FC Liverpool Adrian po výhre v Superpohári UEFA 2019 proti Chelsea Londýn. (Autor: Thanassis Stavrakis - TASR/AP)
TASR|16. aug 2019 o 13:47

Incident sa stal počas osláv Superpohára UEFA.

LIVERPOOL. Futbalisti FC Liverpool sa možno budú musieť v sobotňajšom ligovom dueli na ihrisku Southamptonu zaobísť bez brankára Adriana. Toho zranil vlastný fanúšik pri oslavách stredajšieho triumfu v európskom Superpohári UEFA v Istanbule.

"Fanúšik sa pošmykol a zasiahol jeho členok. Má to opuchnuté, takže uvidíme," povedal kouč Liverpoolu Jürgen Klopp. Incident sa stal, keď hráči Liverpoolu oslavovali po zápase a jeden z fanúšikov k nim utekal. Usporiadateľ sa ho snažil zachytiť, priaznivec sa vzápätí pošmykol a zrazil sa s viacerými hráčmi.

"Je to bláznivé. Milujeme našich fanúšikov, o tom niet pochýb, ale keby mohli s týmto prestať. Keď sme hrali so City, niekto vbehol na ihrisko. V Norwichi sa stalo to isté," reagoval Klopp pre BBC Sport na adresu priaznivcov Liverpoolu.

Adrian sa stal jedným z hrdinov Superpohára proti Chelsea, keď v rozstrele zneškodnil pokus Tammyho Abrahama a Liverpool mohol oslavovať prvú trofej v sezóne.

V nej mal byť Španiel Adrian pôvodne dvojkou, no jednotka Brazílčan Alisson Becker utrpel v otváracom dueli ročníka proti Norwichu (4:1) zranenie lýtkového svalu.

Ak nebude môcť Adrian v sobotu chytať, do bránky pôjde už 35-ročný Andy Lonergan, trojka Liverpoolu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Brankára Liverpoolu zranil vlastný fanúšik, možno nebude hrať