Borodin možno ďalším Čontofalského konkurentom v Zenite

SITA|26. dec 2008 o 16:36

Slovenskému brankárovi Kamilovi Čontofalskému možno ešte viac skomplikuje situáciu v ruskom futbalovom klube Zenit Petrohrad črtajúci sa príchod konkurenta Dmitrija Borodina.

PETROHRAD. O rozhovoroch tohto 31-ročného gólmana Machačkaly s vedením úradujúceho držiteľa Pohára UEFA informoval Sovetskij Sport aj s dodatkom, že Čontofalský i Viačeslav Malafejev ako jednotka medzi troma žrďami pri Neve nemajú po sezóne 2008 ujasnenú svoju budúcnosť v kádri holandského kouča Dicka Advocaata.

Tridsaťročný košický rodák Čontofalský, ktorý do Petrohradu zamieril už v roku 2003 z Bohemians Praha, sa koncom novembra pre Sport Ekspress po niekoľký raz vyjadril, že by rád odišiel inam pre absenciu príležitostí popri Malafejevovi. V tomto roku sa totiž nepostavil medzi tri žrde v súťažnom zápase ani raz. V auguste 2006 sa niekdajší reprezentant SR zaviazal v Petrohrade do konca roka 2009. Sport Ekspress referoval aj o rokovaniach Čontofalského zástupcov v Nemecku, odlet do Mníchova sa však nemal týkať Bayernu, ale oveľa skromnejšieho klubu - glosoval Live Sport.

Nachádzate sa tu:
Domov