Beckham nenastúpi proti AS Rím v základnej jedenástke

SITA|10. jan 2009 o 15:19

Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie David Beckham nebude figurovať v základnej jedenástke milánskeho AC v nedeľňajšom stretnutí 18. kola najvyššej talianskej súťaže.

RÍM. Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie David Beckham nebude figurovať v základnej jedenástke milánskeho AC v nedeľňajšom stretnutí 18. kola najvyššej talianskej súťaže proti AS Rím.

"Beckham je pripravený hrať. Dva mesiace však poriadne nehral ani netrénoval, preto je pre mňa ťažké nominovať ho do základnej jedenástky na zajtrajší duel proti Rimanom," skonštatoval tréner mužstva zo San Sira Carlo Ancelotti a dodal: "Sme radi, že je tu. A nevadí, že iba na dva mesiace. Ak tu bude chcieť zostať, potešíme sa tomu. Má však platný kontrakt so svojím tímom a myslím si, že ho rešpektuje." Bývalá hviezda Manchestru United a Realu Madrid by sa mal v marci vrátiť za oceán, kde hrá za klub Los Angeles Galaxy. Svoj debut v milánskom drese zažil 33-ročný londýnsky rodák v prípravnom stretnutí s nemeckým Hamburgom.

Nachádzate sa tu:
Domov