Bartoliová o Cibulkovej: Pociťovala som toľko emócií

Marion Bartoli.
Marion Bartoli. (Autor: SITA/AP)
SITA|22. jan 2014 o 17:57

Moja vášeň pre tenis neopadla. Nemôžem ho však, žiaľ, naďalej hrať, telo mi to nedovolí, povedala.

MELBOURNE Úradujúca wimbledonská šampiónka Marion Bartoliová sa počas tohtoročnej edície grandslamového podujatia na londýnskej tráve vráti do All England Lawn Tennis and Croquet Clubu, ale francúzska tenistka sa predstaví "len" v exhibičnej štvorhre legiend.

"Moja vášeň pre tenis neopadla. Nemôžem ho však, žiaľ, naďalej hrať, telo mi to nedovolí. Rameno mám poškodené v podstate navždy, neumožňuje mi to riadne podávať," povedala pre Associated Press 29-ročná Bartoliová

Na Australian Open v Melbourne pracuje ako odborná spolukomentátorka, užíva si stretnutia so starými známymi a propaguje svoju značku šperkov.

Od augusta už len bývalá tenistka Bartoliová prezradila, že sa takmer rozplakala od dojatia priamo za mikrofónom, keď jej dobrá kamarátka Dominika Cibulková postúpila do semifinále.

"Pociťovala som toľko emócií. Poznám totiž všetky tie veci, ktorými treba prejsť. Vedela som, ako sa cíti hlboko vo svojom vnútri. Prešla som si tým."

Bartoliová zdôraznila, že v nijakom prípade neplánuje návrat do súťažného diania: "Môžem si dopriať luxus vyhlásenia, že som odišla ako wimbledonská šampiónka. Verte mi, také čosi sa nedeje každému."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Bartoliová o Cibulkovej: Pociťovala som toľko emócií