Barcelona uzavrela káder. Môžeme vyhrať všetko, vraví šéf klubu

Tréner Luis Enrique je spokojný s kádrom, ktorý má cez leto k dispozícii.
Tréner Luis Enrique je spokojný s kádrom, ktorý má cez leto k dispozícii. (Autor: SITA/AP)
TASR|23. júl 2015 o 13:17

Mužstvo má šancu triumfovať vo všetkých súťažiach, v ktorých bude štartovať, hovorí prezident klubu Josep Bartomeu.

SAN FRANCISCO. Španielsky futbalový majster FC Barcelona uzavrel svoje aktivity na trhu s hráčmi. V tomto prestupovom období už neplánujeme získať žiadne ďalšie posily, uviedol prezident klubu Josep Bartomeu.

"Máme skompletizovaný a vyvážený káder a tréner Luis Enrique je spokojný s hráčmi, ktorých má k dispozícii. Mužstvo má šancu triumfovať vo všetkých súťažiach, v ktorých bude štartovať," cituje ho agentúra Reuters.

Na turné v USA Barcelona porazila Los Angeles Galaxy.

Barcelona v uplynulej sezóne získala prestížny treble. Okrem domáceho ligového titulu vyhrala aj Ligu majstrov a Kráľovský pohár.

Slová šéfa klubu zároveň naznačujú, že útočník Pedro Rodriguez zostane napokon na Nou Campe. Jeho meno sa spomínalo v súvislosti s možným prestupom do londýnskej Chelsea či Manchestru United.

barcelona_res.jpg

Na turné v USA odohrala Barcelona zápas proti Los Angeles Galaxy. Na snímke sa traja jej hráči pokúšajú vo výskoku dosiahnuť na loptu pred brankárom Brianom Rowom. FOTO - TASR/AP.

Barcelona sa v lete posilnila o tureckého reprezentanta Ardu Turana a španielskeho obrancu či krídelníka Aleixa Vidala. Ani jeden z nich však nebude trénerovi k dispozícii do januára. Vtedy klubu vyprší trest od FIFA.

FIFA udelila Kataláncom transferový zákaz za porušenie pravidiel pri podpisovaní zahraničných mladých hráčov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Barcelona uzavrela káder. Môžeme vyhrať všetko, vraví šéf klubu