Azarenková šoféruje od dvanástich, prijala Wozniackej výzvu

SITA|27. apr 2010 o 12:14

. Členky Top 10 svetového rebríčka tenistiek Caroline Wozniacká a Viktoria Azarenková, v civile veľké kamarátky, sa v pondelok v rámci promo-aktivít počas turnaja WTA Tour v Stuttgarte predstavili za volantom pretekárskych automobilov a následne rozpútali

BRATISLAVA verejné prekáranie prostredníctvom internetovej sociálne siete Twitter.

"Nenastúpili sme síce proti sebe, ale ona by v žiadnom prípade nebola rýchlejšia. Bez šance," udala tón Bieloruska. Dánka hneď kontrovala: "Škoda, že sme si to neoverili. Som si totiž istá, že som lepšia šoférka." Azarenková sa naoko posťažovala: "Caro tvrdí, že by ma zdolala. Nebudem sa s ňou naťahovať - dokážem jej, ako sa veci majú." Wozniacká - pochopiteľne tiež so smajlíkom - odpovedala:

"Neprestávaj snívať a keď sa z toho zobudíš, daj mi vedieť." Bielorusku to pomklo k verejnej výzve: "Začnite uzatvárať stávky. Ako pomôcku vám prezradím, že šoférujem od dvanástich rokov." K tomu mimo témy dodala: "Inak, dnes som sa stretla s naším najlepším futbalistom Alexandrom Hlebom. Je superpríjemný a debatovali sme asi dve hodiny." Severanka stratila nervy: "Ani o tom už nediskutujme. Zavolaj a dohodneme si preteky." Azarenková okamžite prijala hodenú rukavicu: "Hocikedy, drahá."

Nachádzate sa tu:
Domov