Australian Open v ére pandémie: Tipujte, kto si siahne na trofej (PR text)

Sofia Keninová.
Sofia Keninová. (Autor: SITA/AP)
DOXXbet|9. feb 2021 o 15:25

Už prvé kolo prinieslo niekoľko prekvapení.

MELBOURNE. Pandémia koronavírusu zmenila celý svet. Vrátane toho športového. Úvodný tenisový grandslam sezóny Australian Open, pre Covid posunuli z tradičného termínu v polovici januára na 8. februára.

Zahraniční účastníci podujatia museli prejsť 14-dennou karanténou. Väčšia časť hráčov mala možnosť počas dňa na niekoľko hodín opustiť vyhradené hotelové izby a krátko trénovať, no skupina 72 hráčov či hráčiek, ktorí cestovali v lietadle s niekým nakazeným, túto možnosť nemala.

Izolácia v hotelovej izbe bez možnosti riadneho tréningu určite na psychickej pohode ani hernej forme pred tak dôležitým turnajom nepridala. Je zrejmé, že tento Australian Open bude úplne iný, než na aký sme zvyknutí. Potvrdzujú to aj viaceré prekvapenia v zápasoch prvého kola.

Tipujte Australian Open s DOXXbet

Akcia Druhé podanie s Australian Open 2021 môže tipérom priniesť voľné stávky v celkovej hodnote až 42 €. 
Pre nových hráčov má DOXXbet pripravený lákavý Vstupný bonus až do výšky 2000 €
Zaujímavú výhru bez rizika straty Ti môže priniesť Bezriziková stávka.


Tenisti sa rozhorčovali nad tým, že ich dopredu neupozornili na prísnu karanténu bez možnosti tréningu v prípade, že budú cestovať v lietadle s pozitívne testovanou osobou. Mnohí sa vyjadrili, že keby o tom dopredu vedeli, do Austrálie ani necestujú.

Chýba Federer či Murray

Aj vzhľadom ku komplikovanej situácii na tohtoročnom Australian Open chýba niekoľko hviezd - Roger Federer, Andy Murray, John Isner či Madison Keys.

Titul obhajuje Srb Novak Djokovič a Američanka Sofia Keninová, ktorá minulý rok absolútne šokovala celý tenisový svet. Aktuálne je svetovou štvorkou a bude patriť medzi hlavné favoritky turnaja.

Zážitok pri sledovaní dramatických a adrenalínom nabitých súbojov na úvodnom grandslame sezóny Australian Open umocní aj možnosť tipovania online v DOXXbet, ktorý prináša skvelú možnosť aj pre tipérov, ktorým sa práve nedarí. Akcia "Druhé podanie s Australian Open 2021" môže tipérom priniesť voľné stávky v celkovej hodnote až
42 €.

Okrem toho pre nových hráčov má DOXXbet pripravený lákavý Vstupný bonus až do výšky 2000 € a zaujímavú výhru bez rizika straty ti môže priniesť aj Bezriziková stávka.

Článok nie je súčasťou redakčného obsahu, je PR aktivitou spoločnosti DOXXbet, hlavného partnera portálu Sportnet.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Australian Open»Australian Open v ére pandémie: Tipujte, kto si siahne na trofej (PR text)