Aston Villa opäť prehrala, double Tuncaya

SITA|9. nov 2008 o 18:35

Futbalisti Aston Villy podľahli v nedeľňajšom stretnutí 12. kola anglickej Premier League na domácom trávniku tímu FC Middlesbrough 1:2.

NEWCASTLE. Napriek tomu, že utrpeli druhú prehru v rade (v pondelok nestačili na Newcastle /0:2/), prvú na domácej tráve a celkovo štvrtú v aktuálnej sezóne najvyššej anglickej súťaže, v tabuľke si udržali 5. priečku.

Aston Villa, ktorá bude 4. decembra súperom slovenského vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA, prehrávala vo Villa Parku od 34. min po presnom zásahu Tuncaya Sanliho. O tri minúty neskôr síce stredopoliar Steve Sidwell vyrovnal na 1:1, posledné slovo v stretnutí mal však v 88. min opäť turecký útočník Tuncay, ktorý svojím druhým gólom rozhodol o všetkých troch bodov pre M´Boro. Trénerovi domácich Martinovi O´Neillovi v tomto stretnutí stále nebol k dispozícii stredopoliar Stilian Petrov, ktorý laboruje so svalovým zranením stehna.

Anglicko - Premier League - 12. kolo:

Aston Villa - Middlesbrough 1:2 (1:1)

Góly: 37. Sidwell - 34. a 88. Tuncay Sanli, 36 672 divákov

Zostava Aston Villy: Friedel - Cuellar, Davies, Laursen, Shorey (70. Harewood) - Milner, Reo-Coker, Sidwell, G. Barry, Ashley Young - Agbonlahor.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Aston Villa opäť prehrala, double Tuncaya