Arsenal koncom júla v Salzburgu

SITA|16. máj 2007 o 14:30

SALZBURG 16. mája (SITA) - Nový rakúsky futbalový majster Red Bull Salzburg odohrá v stredu 25. júla o 19.00 h na vlastnom štadióne BullenArena v lokalite Wals-Siezeneim priateľský zápas s londýnskym ...

SALZBURG 16. mája (SITA) - Nový rakúsky futbalový majster Red Bull Salzburg odohrá v stredu 25. júla o 19.00 h na vlastnom štadióne BullenArena v lokalite Wals-Siezeneim priateľský zápas s londýnskym Arsenalom, ktorý takýmto spôsobom uzavrie svoj pobyt v Steiermarku. Informáciu priniesla internetová stránka rakúskeho tímu, v ktorom pôsobí aj Slovák Vladimír Janočko. Jeden z medzititulkov v rámci avíza interepretuje tento zápas ako prestížny súboj medzinárodne renomovaných trénerov Giovanniho Trapattoniho a Arsena Wengera. Predaj vstupeniek sa začne 1. júna. Cenu zatiaľ nezverejnili, ale organizátori rátajú s 30 000 divákmi.

Pre domácich pôjde o test krátko pred ich vystúpením v 1. predkole Ligy majstrov. Arsenal bol na sústredení v Rakúsku aj vlani. V rámci kempu odohral duel s treťoligovým ASK trenkwalder Schwadorf ("kanonieri" vyhrali 4:1), od utorka budúcim zamestnávateľom Jozefa Valachoviča. Salzburg privíta londýnsky klub na prírodnom trávniku, ktorý po dohode s Európskou futbalovou úniou UEFA skúšobne na túto príležitosť položia na základný umelý trávnik, a to v súvislosti so záverečným turnajom ME 2008. V LM sa však "červení býci" opäť predstavia na umelej tráve.


Nachádzate sa tu:
Domov