Armstrong je po 2. etape Tour of the Gila na 8. mieste

SITA|1. máj 2009 o 17:48

Americký cyklista Lance Armstrong figuruje po štvrtkovej druhej etape pretekov Tour of the Gila v Novom Mexiku na 8. mieste.

SILVER CITY. Americký cyklista Lance Armstrong figuruje po štvrtkovej druhej z piatich etáp 23. ročníka pretekov SRAM Tour of the Gila v okolí Silver City v Novom Mexiku na 8. mieste v priebežnom celkovom poradí s odstupom 1:40 min od lídra, svojho krajana Leviho Leipheimera. Obaja na tomto podujatí reprezentujú účelový tím Mellow Johnny´s.

V 2. etape, kritériu na 128 km, triumfoval za 3:12:19 h v šprinte pelotónu Argentínčan Sebastian Haedo (Colavita-Sutter Home). Sedemnásobný šampión Tour de France Armstrong, ktorý štartuje po prvý raz od svojej marcovej zlomeniny kľúčnej kosti z pretekov Okolo Kastílie a Leonu, skončil na 27. priečke v rovnakom čase ako víťaz.

Slávne priezvisko pritom už teraz figuruje na čele poradia Tour of the Gila, a to zásluhou domácej Kirstin Armstrongovej (Cervélo Test Team), zatiaľ prvej medzi ženami a nosiacej aj rovnaké krstné meno ako Lancova exmanželka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Armstrong je po 2. etape Tour of the Gila na 8. mieste