Aragones si zažartoval s novinármi, preferuje flamengo

SITA|14. jún 2008 o 11:54

INNSBRUCK 14. júna (SITA) - Tréner španielskych futbalistov Luis Aragones má pred druhým vystúpením svojich zverencov v D-skupine majstrovstiev Európy proti Švédsku veľmi dobrú náladu. Čoskoro 70-ročný ...

INNSBRUCK 14. júna (SITA) - Tréner španielskych futbalistov Luis Aragones má pred druhým vystúpením svojich zverencov v D-skupine majstrovstiev Európy proti Švédsku veľmi dobrú náladu. Čoskoro 70-ročný skúsený kouč to dokázal na piatkovej tlačovej konferencii, keď sa ho zástupcovia médií pýtali na fotografiu stopéra národného tímu Sergia Ramosa zverejnenú vo švédskych novinách. Paparazzi totiž prichytili obrancu Realu Madrid v jednom z miestnych innsbruckých barov. “Áno, je to Sergio Ramos počas jeho voľného dňa,” odvetil Luis Aragones s úsmevom a pokračoval: “Čo je na tom zlé? Je zázrak, že ste nevideli a neodfotili mňa na diskotéke počas tejto noci. To by bolo oveľa horšie.”

Potom už s vážnejšou tvárou tréner “červenej fúrie” vysvetlil: “Musíte si uvedomiť, že hráči sú už veľmi dlhý čas v tréningovom kempe. Preto by sa mohlo stať, že by ich výkony začali upadať. A to je dôvod, prečo dostávajú voľno, a prečo bolo možné odfotografovať Sergia Ramosa na diskotéke. Nabudúce sa určite niekomu podarí odfotiť tam aj mňa. Musím povedať, že sa mi páčia rôzne hudobné a tanečné štýly, ale najradšej mám flamengo,” zavtipkoval si 69-ročný najstarší kouč na šampionáte Luis Aragones.

Španielsky lodivod rozhodne má dôvod na dobrú náladu, keďže Torres a spol. zvíťazili v úvodnom zápase na ME nad Ruskom hladko 4:1. V sobotu čaká na mužstvo z Pyrenejského polostrova Švédsko, ktoré má na konte tri body za triumf nad úradujúcimi kontinentálnymi šampiónmi z Grécka (2:0).


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Aragones si zažartoval s novinármi, preferuje flamengo