VIDEO: Unáhlil sa rozhodca? Brazílsky veterán protestoval po ukončení

Silva nebol stotožnený s ukončením zápasu.
Silva nebol stotožnený s ukončením zápasu. (Zdroj: Twitter)
SvetMMA|15. jún 2021 o 12:55

Silva prehral osem z ostatných desiatich súbojov.

ŠABAC. Brazílsky bojovník Antonio Silva patril dlho medzi stálice ťažkej váhy.

Či už v zaniknutej organizácii Strikeforce alebo v rámci UFC, "Bigfoot" zápasil s tými najlepšími. Nanešťastie, súboje so špičkou si časom vybrali svoju daň.

Po tom, čo v máji 2013 nastúpil do zápasu o titul ťažkej váhy, prišiel strmý pád. Len jedno víťazstvo, rovnako jedna remíza a hneď osem prehier.

Navyše, s výnimkou jednej z porážok to boli všetko ukončenia pred limitom. Aj kvôli tomu fanúšikovia dúfali, že Silva čo najskôr zavesí rukavice na klinec.

Dosiahol toho dosť, porazil veľké mená. V tejto fáze už nemal čo získať, jedine stratiť.

Opäť neúspešný návrat

Antonio Silva tieto rady počúvol len z časti. Na štyri roky prerušil kariéru v MMA, no medzičasom utŕžil prehry v kickboxe a boxe bez rukavíc.

Napriek všetkým okolnostiam sa teraz pokúsil aj o návrat do klietky. Ani ten mu príliš nevyšiel a jeho šnúra prehier pokračuje.

Na srbskom podujatí Megadan Fighting 9 však cítil krivdu. Quentin Domingos ho tvrdými údermi dostal do problémov, no Silva veril, že sa ešte môže vrátiť do zápasu.

Hlavný rozhodca ale túto situáciu vnímal inak a zápas ukončil. "Bigfoot" síce okamžite protestoval, no výsledok duelu už nezmenil.

„Prečo to rozhodca zastavil?“ pýtal sa vzápätí na sociálnych sieťach.

S verdiktom sa očividne nezmieril ani s odstupom niekoľkých hodín. „Tvrdo trénujete celé mesiace a musíte si kvoli tomu odoprieť zábavu, jedlo a niekedy aj čas s rodinou.

A to všetko len pre to, aby prišiel rozhodca a zničil prácu, ktorú ste budovali deň po dni. Prehry a výhry sú súčasťou športu, avšak nanešťastie niektoré osoby nerozumejú športu, ktorého sú súčasťou,“ napísal.

K odkazu priložil tiež video, ktoré má dokazovať, že na tom nebol tak zle.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Unáhlil sa rozhodca? Brazílsky veterán protestoval po ukončení