Andrij Ševčenko sa po sezóne vráti do FC Chelsea

SITA|28. apr 2009 o 13:40

Ukrajinský futbalový útočník Andrij Ševčenko sa po skončení sezóny s najväčšou pravdepodobnosťou vráti do anglického FC Chelsea, odkiaľ je aktuálne na hosťovaní v talianskom AC Miláno.

MILÁNO.

Tridsaťdvaročný "Ševa" pôsobil na San Sire v rokoch 1999 - 2006, po dvoch nie príliš vydarených ročníkoch v Chelsea sa v lete 2008 do kádra "rossoneri" vrátil. Ani tu však nedokázal nájsť svoju stratenú streleckú potenciu a podľa slov svojho agenta Fabia Parisiho si bude od augusta 2009 opäť obliekať modrý dres londýnskeho tímu.

"Aby som bol úprimný, nemyslím si, že AC Miláno bude mať záujem predĺžiť jeho súčasné hosťovanie. Podľa toho, čo všetko sa udialo v tejto sezóne, sa podľa mňa po jej skončení vráti do Chelsea," povedal Parisi pre internetový portál Calciomercato.it.

Vzápätí však dodal, že je tiež diskutabilné, či Ševčenko zostane u "The Blues", alebo si bude musieť hľadať iný klub. "Všetko bude záležať na novom trénerovi Chelsea a na jeho predstavách. Teraz je ešte predčasné o tom hovoriť."

Andrij Ševčenko sa v tomto ročníku ocitol len deväťkrát v základnej zostave "rossoneri", z toho len dvakrát v Serie A. Na svoje konto si pripísal celkovo len dva presné zásahy.

Nachádzate sa tu:
Domov