Anderson Silva chce doma odvetu s Nickom Diazom. „Dobre, ja proti Nateovi," navrhuje Conor McGregor

Adrián Mečiar|10. feb 2019 o 01:00

Silva a McGregor prišli so zaujímavými návrhmi.

Anderson Silva svojím dnešným výkonom dokázal, že si ešte nemusí baliť kufre.

Aj vo veku 43 rokov je schopný merania si síl s elitou strednej váhy. Už to viac nie je ten nedotknuteľný Silva z čias jeho najväčšej slávy, no stále ho nemožno odpisovať.

Ďalší zápas si Silva plánuje na turnaj UFC 237, ktorý bude v máji hostiť Curitiba, teda mesto, kde vyrastal spoločne s viacerými brazílskymi legendami.

Silva si pre tento galavečer navrhol aj súpera. A ním nie je nik iný ako Nick Diaz. Silva tvrdí, že sa pred niekoľkými mesiacmi rozprával s Diazovým tímom, ktorý mal záujem o odvetný súboj ich duelu z roku 2015. „Pár mesiacov dozadu som o tom debatoval s Nickovým manažérom a Nick povedal ´poďme do toho´. Pozrieme sa na to. Uvidíme, či to bude možné."

Silva povedal, že sa nevyhýba ani zápasu s Conorom McGregorom. Aj McGregor na Twitteri naznačil, že by nebol proti a dokonca súhlasí aj s dátumom UFC 237, keďže údajne túži po zápase v Brazílii.

Avšak po dozvedení sa o Silvovom záujme o duel s Nickom Diazom prišiel McGregor s azda ešte zaujímavejšou myšlienkou. „Dobre, zabookujte to. Ja tam budem zápasiť proti Nateovi."

Návrh duelov Anderson Silva-Nick Diaz 2 a Conor McGregor-Nate Diaz 3 v jeden večer je veľmi lákavý. V tejto chvíli je to len návrh, navyše zatiaľ bez reakcie bratov Diazovcov, no ide o naozaj zaujímavý nápad. McGregor a Silva proti hrdinom Stocktonu.

Foto: LowKick MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Anderson Silva chce doma odvetu s Nickom Diazom. „Dobre, ja proti Nateovi," navrhuje Conor McGregor