Ancelotti potvrdil ponuku Manchestru City pre Kaká

SITA|16. jan 2009 o 17:03

Tréner talianskeho futbalového tímu AC Miláno Carlo Ancelotti potvrdil rekordnú ponuku pre Brazílčana Kaká od anglického Manchestru City.

CARNAGO. Tréner talianskeho futbalového tímu AC Miláno Carlo Ancelotti potvrdil rekordnú ponuku pre Brazílčana Kaká od anglického Manchestru City a aj napriek tomu verí, že ten bude súčasťou "rossoneri" ešte veľa rokov. City podľa Ancelottiho ponúkli Milánčanom odstupné viac ako 100-miliónov britských libier, podľa neoficiálnych zdrojov sa sumu blížila až k hranici 150-miliónov libier.

"Dúfam, že bude Kaká trénovať ešte veľa rokov. Na to však vplýva veľa skutočností," prezradil Ancelotti, ktorý na lavičke Milánčanov sedí už od roku 2001. Okrem iného však poznamenal, že budúcnosť klubu by si vedel predstaviť aj bez 26-ročného ofenzívneho stredopoliara. "A naše góly? Tie budeme dávať s Kaká alebo bez neho. Chceme vyhrať Pohár UEFA a vrátiť do Ligy majstrov. Aj keby sme stratili niektorého z ťahúňov, v mužstve máme dosť hráčov, ktorí by ho mohli nahradiť," poznamenal 49-ročný kouč.

Nachádzate sa tu:
Domov