Ancelotti nekomentoval záujem Chelsea Londýn

TASR|10. apr 2009 o 17:27

Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti odmietol komentovať špekulácie ohľadne jeho odchodu na lavičku Chelsea Londýn.

RÍM. Anncelotti však súčasne zdôraznil, že s milánskym AC má zmluvu do júna 2010.

"Galliani to jasne povedal v priebehu týždňa, takže nemám k tomu, čo dodať," povedal Ancelotti na margo výstupov výkonného šéfa rossoneri Adriana Gallianiho.

Podľa talianskych médií sa Galliani zaujímal o služby trénera Cagliari Massimiliana Allegriho. "Allegri má kvality na to, aby trénoval ktorýkoľvek klub. Ale ak chce trénovať v AC Miláno, tak si ešte nejaký čas musí počkať," poznamenal 49-ročný Ancelotti, ktorý je jedným z potenciálnych nástupcov dočasného kouča Chelsea Londýn Guusa Hiddinka. Záujem o Ancelottiho služby prejavil aj Florentino Perez, avšak to len v prípade, že sa opäť stane prezidentom Realu Madrid.

AC Miláno je momentálne na treťom mieste v Serii A, pričom na vedúci Inter stráca 14 bodov. Ancelotti je momentálne najdlhšie slúžiacim trénerom v Serii A, pre rossoneri pracuje od roku 2001, pričom AC doviedol dvom triumfom v Lige majstrov 2003 a 2007 a k jednému scudettu v roku 2004.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov