Najstarší klub mení názov. Prichádza ST. NICOLAUS MONARCHS

Bratislava Monarchs mení názov na St. Nicolaus Monarchs Bratislava.
Bratislava Monarchs mení názov na St. Nicolaus Monarchs Bratislava.
Inzercia|17. mar 2023 o 11:10

Tím amerického futbalu Bratislava MONARCHS po viac ako 25 rokoch mení svoj názov.

Stojí za tým spojenie so spoločnosťou ST. NICOLAUS. Tá sa stáva novým generálnym partnerom jedného z najstarších a najúspešnejších klubov u nás. Privítajte ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA!

Na jednej strane naša jednotka v americkom futbale Bratislava MONARCHS, na druhej strane najväčší slovenský výrobca liehovín ST. NICOLAUS, spojili svoje sily a vytvorili víťazný tím ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA.

„Americký futbal je najmä v USA fenomén, v Európe a u nás získava každým rokom väčšiu popularitu. Sme radi, že aj my prispejeme k rozvoju tohto športu, ktorý má dlhoročnú tradíciu na Slovensku, rovnako ako naša spoločnosť. Veríme, že sa nám podarí u nás vychovať mladé talenty a novú generáciu hráčov amerického futbalu,“ hovorí Andrej Môťovský, Senior Group Brand Manager zo ST. NICOLAUS.

Touchdowny, napätie, dokonalá kombinácia dynamickej hry a stratégie medzi dvoma tímami, aj to sú dramatické momenty, ktoré fanúšikom zaručia hráči počas zápasu.

„Americký futbal je oslavou napätia, rýchlosti, sily, ale aj obratnosti, a my sme radi všade tam, kde sú oslavou pozitívne emócie,“ dodáva Andrej Môťovský zo ST. NICOLAUS.

História amerického futbalu sa na Slovensku píše od roku 1995, kedy bol založený klub MONARCHS.

„Sme viacnásobným majstrom Slovenska, a v Bratislave patríme medzi najnavštevovanejšie športy s úžasnou energickou atmosférou. Aj preto sa tešíme, že sa našim generálnym partnerom stala jednotka na Slovenskom trhu spoločnosť ST. NICOLAUS, ktorá je súčasťou veľkej MONARCHS rodiny,“ hovorí Peter Kočí, prezident klubu ST.NICOLAUS MONARCHS.

Americký futbal spája ľudí, či už sú to hráči na ihrisku, alebo diváci na tribúnach, pričom medzi nimi vzniká nerozlučné puto a v neposlednom rade radosť z hry. „Veríme, že aj nový názov nášho tímu fanúšikovia privítajú a z tribún sa bude ozývať ST. NICOLAUS MONARCHS,“ dodáva Peter Kočí.

Pre hráčov amerického futbalu ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA čaká v aktuálnej sezóne 2023 päť domácich a päť vonkajších zápasov so zaujímavými súpermi, top atmosférou na zápasoch a oddaní fanúšikovia.

Spoločnosť ST. NICOLAUS už v minulosti podporila šport na Slovensku, a to partnerstvom značky v rámci podpory hokeja, klubového futbalu, ale aj s OKTAGONOM.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Najstarší klub mení názov. Prichádza ST. NICOLAUS MONARCHS