Allardyce rezignoval na trénerský post v Boltone

SITA|29. apr 2007 o 17:29

BOLTON 29. apríla (SITA) - Tréner anglického prvoligového futbalového klubu Bolton Wanderers Sam Allardyce v nedeľu po ôsmich rokoch rezignoval na svoju funkciu. "Po dôkladnom zvážení všetkých okolností, ...

BOLTON 29. apríla (SITA) - Tréner anglického prvoligového futbalového klubu Bolton Wanderers Sam Allardyce v nedeľu po ôsmich rokoch rezignoval na svoju funkciu. "Po dôkladnom zvážení všetkých okolností, dialógu s mojou najbližšou rodinou ako aj predstaviteľmi klubu som sa rozhodol, že s okamžitou platnosťou končím v pozícii hlavného trénera Boltonu," uviedol Allardyce. Podľa informácií v britskej tlači mal bývalý hráč "The Trotters" skončiť na lavičke tímu z Reebok Stadium až po aktuálnej sezóne a od nového ročníka mal nahradiť Stuart Pearcea v Manchestri City.

Nečakaný Allardyceov odchod prišiel len deň po tom, ako sa Boltonu podarilo uhrať remízu 2:2 na trávniku FC Chelsea a "The Blues" tak skomplikovať cestu za obhajobou titulu v Premier League, keďže zverenci trénera Joseho Mourinha strácajú momentálne na vedúci Manchester United už päť bodov. V tomto stretnutí si debut v základe Boltonu a zároveň aj premiérový gól v drese Wanderers vychutnal slovenský reprezentačný stopér Ľubomír Michalík. Okrem 23-ročného rodáka z Čadce pôsobí v na Reebok Stadium aj ďalší Slovák, útočník Zoltán Harsányi, ktorý však zatiaľ hráva len za B-mužstvo. Obaja prišli na Britské ostrovy v januári tohto roku z FC Senec.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Allardyce rezignoval na trénerský post v Boltone