Ako bude vyzerať Monaco v budúcej sezóne? Chce si udržať trénera aj väčšinu hráčov

Futbalisti AS Monaco sa tešili z prvého francúzskeho titulu od roku 2000.
Futbalisti AS Monaco sa tešili z prvého francúzskeho titulu od roku 2000. (Autor: TASR/AP)
TASR|21. máj 2017 o 15:28

Futbalisti AS získali pre klub prvý ligový titul od roku 2000.

MONACO. Viceprezident futbalového klubu AS Monaco Vadim Vasiljev dúfa, že po úspešnej sezóne udrží trénera Leonarda Jardima aj väčšinu majstrovského tímu.

Pokúsime sa s Leonardom Jardimom predĺžiť kontrakt. Nikdy nepovedal, že chce odísť. Rovnako budeme postupovať aj pri väčšine tímu.


Vadim Vasiljev, viceprezident AS Monaco

Monačania získali prvý francúzsky titul od roku 2000. Okrem toho sa dostali do semifinále Ligy majstrov či finále Francúzskeho ligového pohára a Francúzskeho pohára.

Pod taktovkou portugalského kouča sa prezentovali atraktívnym a ofenzívnym futbalom. V ročníku nastrieľali dokopy 155 gólov.

"Pokúsime sa s Leonardom Jardimom predĺžiť kontrakt. Nikdy nepovedal, že chce odísť," uviedol viceprezident AS Vadim Vasiljev a dodal:

"Rovnako budeme postupovať aj pri väčšine tímu."

Okrem 42-ročného trénera je záujem aj o dvojicu kanonierov Kyliana Mbappého a Radamela Falcaa. Na odchode je trio Bernardo Silva, Fabinho a Tiemoue Bakayoko.

Podľa medializovaných informácií majú o ich služby záujem Manchester United a City, Real Madrid, Juventus Turín, FC Chelsea, ale aj najväčší ligový konkurent Paríž St. Germain. "Bude náročné zopakovať takúto sezónu, ale vynasnažíme sa o opäť získať titul," citovala agentúra AP Vadima Vasiljeva.

Pozrite si, ako si futbalisti Monaca preberali majstrovskú trofej: fotogaléria

21.5.2017

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ako bude vyzerať Monaco v budúcej sezóne? Chce si udržať trénera aj väčšinu hráčov