„Ak by vyšiel von z autobusu, on by už bol mŕtvy a ja vo väzení," povedal McGregor o udalostiach v Brooklyne

Adrián Mečiar|21. sep 2018 o 02:00

Tlačová konferencia bola podľa očakávania v réžii jedinečného Conora McGregora!

Fanúšikovia sa včera konečne dočkali momentu, kedy sa Khabib NurmagomedovConor McGregor ocitli v jednej miestnosti, aby na tlačovej konferencii promovali svoj vzájomný zápas, ktorý sa uskutoční 6. októbra (7. októbra u nás pozn. red.) v Las Vegas.

Včerajšia tlačová konferencia sa ale konala v New Yorku, teda v meste, v ktorom sa McGregor v novembri 2016 ako prvý bojovník v histórii stal súčasne šampiónom dvoch váhových kategórii. V meste, v ktorom bol Khabib v apríli korunovaný za kráľa ľahkej váhy, za Conorovho nástupcu na tróne.

Akcie, ktorá sa konala v Radio City Music Hall, sa nemohli zúčastniť fanúšikovia, ale len akreditovaní novinári. Tlačovej konferencii síce chýbali prítomní fanúšikovia, ktorí zvyknú vytvárať fantastickú atmosféru, no niekoľko stoviek tisíc divákov sledujúcich tlačovú konferenciu na youtubeových streamoch si našťastie mohlo vychutnať zábavu, akú snáď dokáže vytvoriť iba Conor McGregor.

Ír predviedol svoju typickú šou, keď sa do Khabiba pustil už od úvodných sekúnd. McGregor si so sebou okrem dvoch opasok dokonca priniesol aj svoju whiskey, ktorá šla oficiálne do predaja len pred niekoľkými dňami. Dana White dokonca potvrdil, že Proper 12 bude jedným zo sponzorov UFC 229. McGregor prezradil, že názov jeho značky bude aj na podlahe oktagonu v T-Mobile aréne.

McGregor bol na Khabiba veľmi dobre pripravený. Opäť si rýpol do jeho otca a nezabudol ani na Khabibov blízky vzťah s oligarchom Ziyavudinom Magomedovom, ktorému hrozí 20 rokov väzenia. „Povedz o tom Putinovi, požiadaj ho o pomoc,“ vravel McGregor smerom k Khabibovi.

Conor sa nebál spomenúť ani meno čečenského diktátora Ramzama Kadyrova, ktorý MMA využíva vo svojej propagande. Khabibovho agenta Aliho Abdelaziza nazval McGregor teroristom.

 

Conor sa vrátil aj k tomu, čo sa v apríli odohralo v Brooklyne. „Ďakujem Bohu, že dvere toho autobusu sa neotvorili. Pretože ak by vyšiel von, on by už bol mŕtvy a ja vo väzení. On by bol v truhle a ja v cele. Tento skvelý zápas by sa tak nemohol uskutočniť.“

Khabib sa zas viackrát spýtal na to, prečo Artem Lobov nijak nereagoval na facku, ktorú mu uštedril pred UFC 223. Väčšina tlačovej konferencie však podľa očakávania patrila McGregorovi, ktorý priam perfektne zvládol udržať atmosféru aj v tichej miestnosti bez fanúšikov.

„Si len odporný falošný potkan so sklenenou bradou. Myslím si, že neprežije prvé kolo, no poučil som sa a som pripravený na vojnu. Už som veteránom tohto športu, zažil som všetko,“ hovoril McGregor, ktorý ponúkol svoju whiskey aj Khabibovi, ktorý včera oslavoval 30. narodeniny. Ten však túto ponuku odmietol so slovami: „Ja nepijem. Mal by si radšej viac trénovať, alebo si myslíš, že ti v zápase pomôže whiskey?“

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Ak by vyšiel von z autobusu, on by už bol mŕtvy a ja vo väzení," povedal McGregor o udalostiach v Brooklyne