Adrianovo hosťovanie v FC Sao Paulo ohrozené

SITA|13. feb 2008 o 10:02

SAO PAULO 13. februára (SITA, AFP) - Hosťovanie brazílskeho futbalistu Adriana v klube FC Sao Paulo by sa mohlo skončiť skôr, ako si hráč aj jeho taliansky zamestnávateľ Inter Miláno predstavovali. Reprezentačný ...

SAO PAULO 13. februára (SITA, AFP) - Hosťovanie brazílskeho futbalistu Adriana v klube FC Sao Paulo by sa mohlo skončiť skôr, ako si hráč aj jeho taliansky zamestnávateľ Inter Miláno predstavovali. Reprezentačný útočník, ktorý sa však pre výkonnostný pokles spojený so zdravotnými a osobnými problémami dlhší čas neobjavil v drese "kanárikov", si v nedeľnom zápase štátneho šampionátu - Paulisty so Santosom (3:2) neudržal nervy na uzde a napadol protihráča. Nasledovať by mohlo zastavenie činnosti až na celý rok. Sadzba za úder hlavou a´la Zinedine Zidane, ktorého obeťou sa stal obranca hostí Domingos, sa pohybuje medzi 4 a 18 mesiacmi. Adriano dostal za svoj zákrok červenú kartu, budúci pondelok sa dozvie verdikt disciplinárnej komisie.

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ je v Sao Paule na hosťovaní od decembra, klubu by mal pomôcť nie len v domácich dlhodobých súťažiach, ale aj v Pohári osloboditeľov.


Nachádzate sa tu:
Domov