Oktagon 22: Karlos Vémola vymazal Ďatelinku už v prvom kole!

(Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|27. mar 2021 o 23:19

Jednoznačný priebeh a potvrdenie jednotky strednej váhy. To bol výkon Karlosa Vémolu!

Vrchol večera a nepochybne aj najkontroverznejší súboj celej karty. Súboj Vémola vs. Ďatelinka sa totiž z pôvodne titulového súboja pre oboch bojovníkov po vážení zmenil na šancu iba pre slovenského bojovníka a stratu titulu pre “Terminátora“. Karlos sa nedokázal zmestiť do váhového limitu a prišiel tak o opasok šampióna strednej váhy.

A práve okolnosti z posledných hodín pred zápasom urobili hlavný zápas večera ešte viac sledovaným, keď sa psychická pohoda preniesla na stanu Ďatelinku a súboj teda razom nemal takého jasného favorita.

1.   Kolo

Prvý náznak útoku Ďatelinku a Karlos okamžite trestá nepripravený high kick, keď tvrdým hodom posiela súpera na zem. Tu je “Terminátor“ vo svojom živle a dostáva sa do plného mountu a po chvíli rovno na chrbát. Neuveriteľný tlak vyústil do škrtenia, ktoré Ďatelinka odklepáva po pár sekundách.

Výsledok: Karlos Vémola víťazí v prvom kole na submisiu (rear naked choke)

Slová víťaza: Povedané bolo veľa. Všetci, čo ma poznáte viete, že som profík. Viete, že do vahý som stále schudol, až na tento prípad. Chcem sa ospravedlniť nikomu, okrem "Ďatla". V Oktagone je iba jeden kráľ!

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 22: Karlos Vémola vymazal Ďatelinku už v prvom kole!