Tretí slovenský reprezentant do českej ligy: Martin Zdráhal do Interobalu Plzeň

Marek Kováčik|15. aug 2019 o 00:00

(Prevzaté www.eFutsal.cz) – Do českej VARTA futsal ligy zamierili počas tohto leta traja hráči slovenskej reprezentácie. Kým o Rickovom príchode do Sparty sme už informovali, čerstvo sa pochválil novou akvizíciou Interobal Plzeň, ten zlákal do svojich radov 26-ročného Martina Zdráhala!
"Nad angažmán v Česku som premýšľal už v minulosti, ale nikdy k tomu nedošlo. Je to pre mňa veľká výzva, teším sa na kvalitných súperov a dobré zápasy," hovorí slovenský futsalista na webe plzenského klubu. Zdráhal patrí do slovenskej reprezentácie už takmer 6 rokov a má za sebou celý rad odohraných medzinárodných zápasov na reprezentačnej, ale aj na klubovej úrovni.
Tri roky bol členom Slov-Maticu FOFO Bratislava, v ktorom si zahral aj UEFA Futsal Cup. Po jeho rozpade majstra Slovenska, vlani v lete, prestúpil do tímu Wild Boys ´02 Bratislava. Obliekal ale aj dres ďalšieho bratislavského tímu, Across Pinerola Bratislava, v ktorej sa pred rokmi prvýkrát objavil v najvyššej slovenskej súťaži.
Martin Zdráhal prišiel do Plzne aj s Pavlom Matejovom, ďalším hráčom Wild Boys ´02 Bratislava, ktorého kvality si tréner Kopecký už testuje.
Interobal hrá v stredu prípravné stretnutie na palubovke českolipských Démonov. Je možné, že obaja slovenskí hráči sa v zápase objavia. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: