REPREZENTÁCIA SR

Slováci ukončili turnaj Umag Nations Cup 2021 tesnou prehrou s Bosnou a Hercegovinou

28. sep 2021 o 09:02

Zverenci Mariána Berkyho prehrali aj druhý duel v Chorvátsku, keď účastníkovi ME 2021 z Bosny a Hercegoviny podľahli tesne 2:3.

Futsalová reprezentácia Slovenska pred zápasom s Bosnou a Hercegovinou 27. septembra v Sportskej Dvorane v Novigrade vrámci Umag Nations Cupu 2021.
Futsalová reprezentácia Slovenska pred zápasom s Bosnou a Hercegovinou 27. septembra v Sportskej Dvorane v Novigrade vrámci Umag Nations Cupu 2021. (Autor: Vladimír Ambrozek)

Slováci nemali do zápasu ideálny vstup, keď skóre otvoril už v 43. sekunde Bilal Jelić. Prišli ale chvíle našich reprezentantov, keď sa v čistých šanciach ocitli Dominik Ostrák a Pavol Matejov, Darko Milanović bol ale proti. V 10. minúte zvýšil už na 2:0 Srdan Ivanković. Rovnaký hráč trafil aj v 15.minúte brvno Kušnírovej bránky.

Do druhého dejstva vstúpili naši aktívnejšie, tutovku si ale vypracoval Anel Radmilović, z ďalšej akcie sa triasla konštrukcia našej bránky. V polovici druhého dejstva mohol znížiť Robert Greško, Stanislav Galić ale jeho strelu zázračne vyrazil, pri ďalšej mu pomohlo brvno. V 32. minúte natrikrát Matúš Ševčík znížil a na ďalšie góly sa čakal až do záveru, aj keď sa nemuselo, Jelićovu strelu zastavila žŕdka a Richard Oberman vychytal Josipa Boškovića. Pri hre bez brankára strelil víťazný gól cez celé ihrisku do prázdnej bránky kapitán Anel Radmilović, Danielovi Čeřovskému sa podarilo v čase 38:57 už iba znížiť. Škoda nepremenenej čance Rafanidesa a tutovky Čeřovského v samom závere, s favoritom Bosnou a Hercegovinou tak zverenci Mariána Berkyho prehrali tesne 2:3.

UMAG NATIONS FUTSAL CUP 2021:

BOSNA A HERCEGOVINA 🇧🇦 vs 🇸🇰 SLOVENSKO ... 3:2 (2:0)

⚽️ Jelić 1', Ivanković 10', Radmilović 37' - Ševčík 32', Čeřovský 39'

Správu budeme aktualizovať!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: