Reprezentácia SR "A" ženy

Nominácia ženskej futsalovej reprezentácie na dvojzápas proti Švédsku v Leviciach

11. mar 2022 o 11:17

Ženská futsalová reprezentácia štartuje prípravu na májové predkolo EURO 2023, ktoré odohrá na Gibraltári, kvalitným dvojzápasom proti Švédsku v Leviciach.

Hlavný tréner Roman Sedlárik krátko po žrebe kvalifikácie už myslel na naprogramovanie kvalitnej prípravy. "Myslím si, že žreb bol prívetivý aj napriek tomu, že nevieme čo môžeme čakať od Gibraltáru a Moldavska, keďže sú to neznáme tímy. K celej predkvalifikácii musíme pristúpiť zodpovedne a nemať veľké oči. V prvom rade je potrebná zodpovedná príprava pre každú jednu hráčku, ktorá sa zúčastní na zrazoch. Chceme sa dôkladne pripraviť na každého jedného súpera, k čomu nám budú slúžiť prípravné zápasy. Od nich sa odzrkadlí celková nominácia hráčok, ktorá bude bojovať na Gibraltári. Začíname už 24.3.2022, následne odohráme dva kvalitné prípravné zápasy v Leviciach proti trom korunkám a myslím, že všetci sa na to veľmi tešíme."

Lístky na zápasy si môžete rezervovať na tel. čísle formou SMS 0917 129-184

Slovenky sa so Švédskom stretli v októbrovej kvalifikácii ME na ich domácej pôde v Halmstade, po bojovnom výkone, najmä v druhom polčase prehrali 3:5 (1:4). Naše góly strelili Tyčiaková, Rybanská a Kucharčíková.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: