Oznamy

Výbery ObFZ hrali v Maďarsku

Rudolf Hupka|15. máj 2019 o 00:00

Pre všetkých

Mladí hrali v Maďarsku

  

Výbery ObFZ hrali v Maďarsku

Mládežnícke výbery ObFZ Bratislava – vidiek U10 a U12 sa 14. mája sa vôbec po prvýkrát predstavili v dvojstretnutí v Maďarsku. Zápasy odohrali proti rovesníkom FC Gyirmott. Výber starších chlapcov odohral zápas (hralo sa 3 x 35 minút) za nepríjemného daždivého a chladného počasia na ihrisku s prírodnou trávou. Zvíťazstva 8:5 sa tešili domáci hráči. 

Rovnako sa skončil úspechom domáceho tímu i zápas mladších chlapcov po výsledku 13:6. Tento duel (hralo sa 3 x 30 minút) sa hral na umelom trávniku v miestnej športovej hale. 

Na zápasoch a pracovnom stretnutí s predstaviteľmi FC Gyirmott boli prítomní aj zástupcovia VV ObFZ Bratislava – vidiek, predseda ObFZ Miroslav Baxa a členovia VV ObFZ Tibor Peller a Ľuboš Havránek. 

Ako povedal predseda Komisie mládeže ObFZ Ivan Konečný, predpokladaný termín odvetného dvojstretnutia na Slovensku je v septembri.

V hľadisku povzbudzovali našich chlapcov tri desiatky ich rodičov.


FC Gyirmott U12 - Výber ObFZ Bratislava - vidiek U12 8:5, góly za ObFZ: Drobec (FK Ivanka) 2, Sulan (PŠC Pezinok), Voška (ŠKO Miloslavov), Livinský (Tomášov). 


FC Gyirmott U10 - Výber ObFZ Bratislava - vidiek U10  13:6, góly za ObFZ: Šutlák (FK Ivanka) 2, Kalakaj (Jakubov), Rybár (PŠC Pezinok), Vanda (Viničné), Hergott (Sv. Jur). 


Súvisiaci obsah