Úradné správy

ÚRADNÁ SPRÁVA Č. 31 ZO DŇA 26. 1. 2018 ObFZ Bratislava – vidiek

(Zdroj: Rudolf Hupka, Autor: Rudolf Hupka)
Rudolf Hupka|26. jan 2018 o 00:00

Pre všetkých

(Zdroj: Rudolf Hupka, Autor: Rudolf Hupka)

ÚRADNÁ SPRÁVA Č. 31 ZO DŇA 26. 1. 2018

ObFZ Bratislava – vidiek

Sekretariát

Na volené funkcie boli delegátmi konferencie 12. 12. 2017 zvolení:

VV ObFZ Bratislava-vidiek:

Miroslav Baxa - predseda

Jaroslav Ferenčák

Tibor Peller

Ľuboš Havránek

Dušan Petráš

Ing. Milan Vorčák

Predseda KRaD ObFZ Bratislava-vidiek a zároveň člen VV ObFZ:

Jozef Hlavenka

Predseda Revíznej komisie ObFZ Bratislava-vidiek:

Ing. Kamil Kyselica

Predseda Odvolacej komisie ObFZ Bratislava-vidiek:

Anton Herhonek

Zástupca ObFZ Bratislava-vidiek na Konferenciu SFZ:

Ing. Kamil Kyselica

Náhradník: Dušan Paška

 

Zmena telefónneho čísla:

Predseda RK ObFZ Bratislava – vidiek: Ing. Kamil Kyselica – m: 0940 642706

Ak ktorýkoľvek FK potrebuje uviesť oznam na našu webovú stránku, nech ho pošle na rudolf.hupka@futbalsfz.sk.

Komisia mládeže

a) Zmena mailovej adresy:

Predseda KM: Ivan Konečný – mail: konecny58@centrum.sk

b) Zmeny hracích dní a časov:

KM žiada FK, ktoré budú meniť hrací deň a čas pre jarnú časť súť. ročníka 2017/2018 kategórie starších a mladších žiakov, aby tak učinili prostredníctvom ISSF (všeobecný podnet na KM ObFZ Bratislava - vidiek) v termíne do 31. 1. 2018.

c) ZHL prípraviek:

KM oznamuje FK, že program jednotlivých hracích dní, výsledky, aktuálna tabuľka a tabuľka strelcov sú zverejňované na stránke ObFZ Bratislava – vidiek.

d) Medzinárodný turnaj ATRACTT KEROBAJ – kategória U11 (ročník 2007):

KM oznamuje FK, že v sobotu 27. 1. 2018 sa v ŠH Dom športu Bratislava uskutoční jubilejný 20. ročník medzinárodného halového turnaja ATRACTT KEROBAJ pre kategóriu U11. Na turnaji sa zúčastní aj výber ObFZ Bratislava - vidiek. Nominácia hráčov je zverejnená na stránke ObFZ Bratislava - vidiek a bola zaslaná na FK a rodičom nominovaných hráčov v súlade s RS čl.10.3.

Program stretnutí výberu ObFZ Bratislava – vidiek:

9.20 ObFZ Bratislava–vidiek – Viedenský FZ

10.40 ObFZ Bratislava–vidiek – MěFS Brno

12.00 ObFZ Bratislava–vidiek– MTK Budapešť

Od 13.10 h sa budú hrať stretnutia o celkové umiestnenie.

 

MATRIKA BFZ

Znenie Registračného a prestupového poriadku SFZ /RaPP/, účinné od 1.7.2017 nájdete na stránkach sfz.futbalnet.sk, bfz.futbalnet.sk a www.futbalbfz.sk /dokumenty/. Oznamujeme FK, že žiadosť o prestup amatéra bez obmedzenia /zimné registračné obdobie bez obmedzenia/ končí dňom 31.1. 2018. Pri prestupe amatéra bez obmedzenia znamená, že nový klub musí vyžiadať hráča cez ISSF a tento hráč to musí schváliť najneskôr do 31.1.2018 do 23:59:59 hod. Termín žiadosti o prestup zo zahraničia je možné podať do 31.1.2018. Takýto prestup je možný len v papierovej forme a musí byť zaslaný na Matriku SFZ najneskôr do 31.1.2018.

Žiadosť o prestup amatéra s obmedzením /zimné registračné obdobie s obmedzením/ možno podávať do 31. marca 2018.

Oznamujeme Vám, že v týchto dňoch väčšinou končí platnosť Registračných preukazov a preto je potrebné si vygenerovať nové registračné preukazy. Platnosť preukazov u hráčov v kategórii do U19 (vrátane) je na 5 rokov a nad U19 na 10 rokov.

Odstupné sa stanovuje podľa kategórie klubu, do ktorého hráč smeruje a podľa veku hráča, ktorý hráč dosiahne v sezóne, počas ktorej prestupuje /čl. 37/2 – RaPP/. Kategória klubu podľa stupňa súťaže je určená matričnou príslušnosťou klubu podľa čl. 12 ods. 6.

Odstupné za hráča podľa čl. 37/3,4 RaPP sa vracia do Mesačnej zbernej faktúry (odstupné za hráča platí nový klub vo faktúre generovanej v nasledujúcom mesiaci, spravidla je faktúra generovaná vždy 1. v mesiaci), kompletný návod na použitie nájdete na: http://www.futbalsfz.sk/issf-platobne-predpisy.

ODTERAZ SI ZADÁVAJTE DO ISSF PRI TRANSFERE HRÁČA IBA SUMU PODĽA TABUĽKY V Čl. 37 RaPP (http://www.ucps.sk/Registracny_a_prestupovy_poriadok_SFZ_uplne_platne znenie_od_28_6_2017).
ISSF automaticky, podľa toho, či materský klub je plátca DPH alebo nie plátca DPH (plátca DPH má vyplnené pole IČ DPH vo fakturačných údajoch) dopočíta DPH k sume podľa článku 37 bod 6 RaPP, ktorý znie: “Ak klub, ktorý má nárok na odstupné za amatéra, je platcom dane z pridanej hodnoty, [33] k sume podľa odseku 1 sa pripočíta daň z pridanej hodnoty v zmysle platných právnych predpisov Slovenskej republiky.”
ŽIADAME VÁS TOUTO CESTOU O KONTROLU SPRÁVNOSTI FAKTURAČNÝCH ÚDAJOV V ISSF.

Upozorňujeme FK, aby faktúry za registračné preukazy NEUHRÁDZALI BANKOVÝM PREVODOM,VKLADOM NA ÚČET SFZ, alebo POŠTOVOU POUKÁŽKOU, ALE VÝLUČNE LEN V HOTOVOSTI U KURIÉRA PRI ICH PREVZATÍ. Na tomto type faktúry je uvedené Forma úhrady: Dobierka.

Súvisiaci obsah