Prvé vystúpenie ročníka 2006 na halovom turnaji v Brne

Jozef Pavlík|8. dec 2016 o 01:00

Prvé vystúpenie ročníka 2006 na halovom turnaji v Brne

                                                              Prvé vystúpenie ročníka 2006

 

Reprezentovanie Bratislavy mladými futbalistami so srdcom a maximálnym nasadením. Náš výber ObFZ Bratislava-mesto v kategórii U11 sa zúčastnil na turnaji výberov v Brne. Turnaja sa zúčastnilo spolu s nami ďalších sedem českých krajských výberov. V českej konkurencii sme obsadili celkové 7. miesto.

Musím povedať, že to nebolo miesto zaslúžené, pretože sme v každom zápase na ihrisku boli lepším mužstvom.

V prvom zápase sme si zmerali sily s výberom Brna-vidiek. Zápas bol v celku vyrovnaný, bol to náš prvý zápas tak sme sa ešte "rozkukávali", mali sme mierne navrch, ale nepremenili sme ponúknuté šance, dostali smolný gól a prehrali 1:0.

V druhom zápase sme na ihrisku proti výberu mesta Břeclav dominovali a celý zápas viedli, najskôr 1:0 a potom 3:1. Prebiehala posledná minúta zápasu a stratou našej koncentrácie a najmä nedôsledného bránenia sme inkasovali dva góly a v zápase remizovali 3:3.

V poslednom zápase skupiny proti výberu mesta Hodonín sme stále mali šancu postúpiť do semifinále, ale museli sme vyhrať dvojgólovým rozdielom. Chalani od začiatku makali. Na ihrisku odovzdali svoje maximum. V zápase sme dominovali, ale nevedeli sme premeniť vyložené šance. Nastrelili sme štyrikrát konštrukciu brány, nepremenili dve vyložené šance sami na brankára a tým pádom v zápase remizovali 0:0. Obsadili sme posledné miesto v skupine a hrali o 7. miesto na turnaji.

V zápase o 7. miesto sme si poradili s výberom mesta Vyškov 3:1. V zápase chalani predviedli peknú hru, plné nasadenie a konečne aj efektivitu v zakončení.

Turnaj hodnotím veľmi pozitívne aj napriek výsledku, pretože sme v každom zápase boli lepším mužstvom na ihrisku. Veľmi nás teší, že vybraní hráči ukázali ako sa bojuje za Bratislavu a v každom zápase predviedli stopercentné výkony, maximálne nasadenie a na ihrisku nechali srdce.

Na turnaji nás reprezentovali:

Samuel Smieško (FA Lafranconi FTVŠ), Michal Klas, Michal Bodnár (ŠK Slovan), Richard Gránsky, Marco Mravec (FKM K. Ves), Dominik Kočan, Samuel Sivák, David Jenčo (FK Inter), Dávid Lipka, Alex Pleva (SDM Domino), Timon Falb (ŠK Vrakuňa), Dominik Želipský (FK Rača), Matúš Dujnič (FC Ružinov), Tomáš Jurišta (NMŠK)

 

Súvisiaci obsah