Turnaje mládeže ObFZ MI 2024

Víťazom finálového turnaja 1. ročníka „Turnaja ObFZ Michalovce družstiev prípraviek U11 FO a FK v halovom futbale“ pre sezónu 2023/2024 TJ FK Družstevník Trhovište

3. mar 2024 o 20:56

V sobotu 02. marca 2024 ŠTK ObFZ MI zorganizovala za účasti piatich družstiev v športovej hale SOŠ dopravy a služieb v Strážskom finále 1. ročníka „Turnaja ObFZ Michalovce družstiev prípraviek U11 FO a FK v halovom futbale v SR 2023/2024.

Tohto turnaja sa zúčastnili víťazi kvalifikačných turnajoch v Sobranciach, Zalužiciach, Veľkých Kapušanoch, Michalovciach a Strážskom dňa 17.2.2024.

Zúčastnené družstvá prípraviek: OŠK Vinné, OŠK Pavlovce n/U, OŠK Tušice TNV, TJ FK Družstevník Trhovište, ŠK Nacina Ves.

Rozhodlo sa, že zaradené družstvá FO a FK v finálovom turnaji budú hrať systémom každý s každým, pričom sa bude hrať jedno stretnutie za druhým s 5´prestávkou medzi stretnutiami. Hralo sa podľa upresneného rozpisu tohto turnaja, podľa upravených pravidiel malého futbalu a súťažného poriadku malého futbalu. Každé stretnutie rozhodovali 2R. Každé družstvo odohralo 4 stretnutia. Víťazom turnaja sa stalo družstvo, ktoré získalo najviac bodov v turnaji. Hrací čas jedného stretnutia bol 2x10´ hrubého času, s výmenou strán. V jednom družstve nastúpili na hracej ploche 5 hráčov a jeden brankár.

Jednotlivé stretnutia priniesli tieto výsledky:

Pavlovce n/U - Nacina Ves: 0:3 (kont.); Tušice TNV - Trhovište 1:4; Vinné - Pavlovce n/U 2:0; Nacina Ves - Tušice TNV 2:3; Tušice TNV - Vinné 1:1; Trhovište - Nacina Ves 3:0; Pavlovce n/U - Tušice TNV 0:4; Vinné - Trhovište 0:1; Trhovište - Pavlovce n/U 8:2; Nacina Ves - Vinné 1:1.

Konečné poradie družstiev v turnaji: 1. TJ FK Družstevník Trhovište; 2. OŠK Tušice TNV; 3. OŠK Vinné; 4. ŠK Nacina Ves; 5. OŠK Pavlovce n/U.

Záverečné vyhodnotenie vykonali členovia VV ObFZ PaedDr. Emil Dančišin a Mgr. Martin Špivák, a predseda ŠTK ObFZ Jozef Bali-Jenčík, ktorí postupne v svojich príhovoroch poďakovali všetkým hráčom za korektnú a férovú hru, ocenili prístup v súbojoch, keď nedošlo k žiadnemu poraneniu. Rozhodcom za spoľahlivý dohľad nad PF a organizátorom za úspešnú prípravu turnaja.

ObFZ MI a jej Športovo technická komisia sa už teraz tešia na nasledujúci 2. ročník Turnaja ObFZ Michalovce družstiev prípraviek U11 FO a FK v halovom futbale“ v sezóne 2024/2025.

ObFZ MI chce touto cestou poďakovať SOŠ dopravy a služieb v Strážskom za poskytnutie športovej haly na finálový turnaj a s.r.o. HaMi Strážske za zabezpečenie občerstvenia pre zúčastnené družstvá vo forme nápoja, sladkostí, ovocia a pizze.

Súvisiaci obsah