Turnaje mládeže ObFZ MI 2024

Víťazom finálového turnaja 1. ročníka „Turnaja ObFZ Michalovce družstiev ml. žiakov U13 FO a FK v halovom futbale“ pre sezónu 2023/2024 OŠK Vinné

11. feb 2024 o 20:24

V sobotu 10. februára 2024 ŠTK ObFZ MI zorganizovala za účasti štyroch družstiev v športovej hale SOŠ dopravy a služieb v Strážskom finále 1. ročníka „Turnaja ObFZ Michalovce družstiev mladších žiakov U13 FO a FK v halovom futbale v SR 2023/2024.

Tohto turnaja sa zúčastnili víťazi a družstvá, ktoré sa umiestnili na 2. mieste v kvalifikačných turnajoch v Zalužiciach dňa 27.1.2024 a vo Veľkých Kapušanoch dňa 3.2.2024.

Zúčastnené družstvá mladších žiakov: TJ Tatran Remetské Hámre, FK Sobrance - Sobranecko, OŠK Vinné, MFK Veľké Kapušany.

Zaradené družstvá FO a FK hrali vo finálovom turnaji systémom každý s každým, pričom sa hralo jedno stretnutie za druhým s 5´prestávkou medzi stretnutiami, podľa upresneného rozpisu tohto turnaja, podľa upravených pravidiel malého futbalu a súťažného poriadku malého futbalu. Každé stretnutie rozhodovali 2R. Víťazom finálového turnaja sa stalo družstvo, ktoré získalo najviac bodov.

Jednotlivé stretnutia priniesli tieto výsledky:

Rem. Hámre - Veľ. Kapušany 2:2; Sobranecko - Vinné 1:5; Veľ. Kapušany - Vinné 1:8; Rem. Hámre - Sobranecko 1:2; Sobranecko - Veľ. Kapušany 6:2; Vinné - Rem. Hámre 1:1.

Konečné poradie družstiev v turnaji: 1. OŠK Vinné; 2. FK Sobrance-Sobranecko; 3. TJ Tatran Remetské Hámre; 4. MFK Veľké Kapušany.

Záverečné vyhodnotenie vykonal člen VV ObFZ PaedDr. Emil Dančišin, bývalý člen VV ObFZ a dlhoročný medzinárodný rozhodca a delegát súťaží SFZ Štefan Czetö a predseda ŠTK ObFZ Jozef Bali-Jenčík, ktorí postupne v svojich príhovoroch poďakovali všetkým hráčom za korektnú a férovú hru, ocenili prístup v súbojoch, keď nedošlo k žiadnemu poraneniu. Rozhodcom za spoľahlivý dohľad nad PF a organizátorom za úspešnú prípravu turnaja.

ObFZ MI a jej Športovo technická komisia sa už teraz tešia na nasledujúci 2. ročník Turnaja ObFZ Michalovce družstiev ml. žiakov U13 FO a FK v halovom futbale“ v sezóne 2024/2025.

ObFZ MI chce touto cestou poďakovať ZŠ v Zalužiciach, ZŠ J. Erdélyiho vo Veľ. Kapušanoch a SOŠ dopravy a služieb v Strážskom za poskytnutie telocviční a športovej haly na všetky turnaje.

Súvisiaci obsah