Články a novinky ObFZ

Ocenenie víťaza IV. ligy mladších žiakov U-13 súťaží ObFZ 2023/2024

12. jún 2024 o 22:12

V stredu 12.6.2024 po stretnutí 18. kola IV.L ml.ž U13 súťaží ObFZ Michalovce medzi družstvami OŠK Vinné a MFK Sobrance-Sobranecko, Ján Mano (sekretár ObFZ) a Erik Anguš (člen ŠTK) odovzdal na futbalovom ihrisku vo Vinnom družstvu OŠK Vinné pohár a vecné ceny za víťazstvo v súťaži "Majstrovstiev ObFZ Michalovce" IV. ligy mladších žiakov U-13 v súťažnom ročníku 2023/2024 a za zisk titulu „Majster súťaží ObFZ Michalovce 2023/2024“ v kategórii mladších žiakov.

O prvenstvo v súťaži sa zaslúžili:

Samuel Fellegi, Michal Sojka, Sebastián Bálint, Šimon Kráľ, Matej Záležák, Alex Misár, Daniel Horňák, Michael Hasák, Yannick Chvostál, Lukáš Juro, Tomáš Juro, Oliver Širochman, Matej Paterna, Tobias Beca. Vedúci družstva: Vladimír Lisák ml.

Pohár pre víťaza a vecnú cenu prevzal kapitán mužstva Michael Hasák. Všetkým činovníkom a najmä trénerovi a vedúcemu mužstva v jednej osobe Vladovi Lisákovi ml., ktorý má nemalý podiel na rozvoji mládežníckeho futbalu vo Vinnom, tiež hráčom, ktorí veríme, že budú úspešne pokračovať vo futbalovej kariére a stále sa budú zlepšovať, prajeme veľa úspechov do ďalšej práce a šťastnú ruku pri výchove mladých talentov.

Družstvu mladších žiakov OŠK Vinné blahoželáme a prajeme veľa úspechov a dobrých výsledkov v ďalších stretnutiach



Súvisiaci obsah