Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Američanky ovládli turnaje v Austrálii. Vo finále zdolali vysoko nasadené súperky
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Výborná brankárka, skvelá efektivita a Lopušanová. Slovenky sa zachránili v elitnej kategórii
2.
2
Brignoneová ovládla kráľovskú disciplínu. Mladá Švajčiarka ju takmer šokovala, odsunula aj Ledeckú
3.
3
VIDEO: Lopušanová strelila nádherný gól. Okrem neho si pripísala aj ďalšiu asistenciu
4.
4
VIDEO: Montreal zdolal najlepší tím konferencie, Slafkovský vymyslel parádnu prihrávku
5.
5
Kuzminová si pripísala body aj v stíhačke. Milo prekvapila, hodnotila Fialková
6.
6
MS v hokeji žien do 18 rokov 2025: Mladé Slovenky zdolali Japonsko a zachránili sa
7.
7
Lopušanová má šancu prekonať rekord. Historické bodovanie na MS v hokeji žien U18
Tenis
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Keď vidím Sinnera, ako vyhráva tituly, núti ma to tvrdšie pracovať, hovorí Alcaraz
dnes 16:00
Djokovič na Australian Open zabojuje o jubilejný grandslam, rekord môže dosiahnuť aj Alcaraz
dnes 15:15
Američanky ovládli turnaje v Austrálii. Vo finále zdolali vysoko nasadené súperky
dnes 10:39
Monfils po víťazstve vo finále v Aucklande prekonal rekord Federera: Som šťastný
dnes 09:45
Sinnera čaká vypočúvanie na arbitrážnom súde, WADA preňho chce aspoň ročný zákaz
pi 17:15
Djokovič na Australian Open zabojuje o jubilejný grandslam, rekord môže dosiahnuť aj Alcaraz
Američanky ovládli turnaje v Austrálii. Vo finále zdolali vysoko nasadené súperky
Monfils po víťazstve vo finále v Aucklande prekonal rekord Federera: Som šťastný
Sinnera čaká vypočúvanie na arbitrážnom súde, WADA preňho chce aspoň ročný zákaz
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Tenis
»