Diskusia: Fantastický rok Sinnera. V tomto tisícročí dokázal to, čo len dvaja tenisoví velikáni

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
4 príspevky

• andrea55
    • 9.9.2024 - 5:48
    Tým, že jediný hrajúci z Veľkej trojky Djokovič tento rok nezískal žiadny grandslamový titul, po dlhých rokoch nadvlády fenomenálnej trojice Novak - Rafa - Roger sa asi definitívne skončila ich slávna éra.

Zatiaľ to vyzerá tak, že veľkú trojku vystrieda "malá dvojka" v podobe Alcaraza a Sinnera. Túto sezónu si grandslamové tituly podelili oni dvaja, Alcaraz vyhral Roland Garros a Wimbledon, Sinner triumfoval na Australian open a teraz na US open, aj keď nad ním stále visí tieň podozrenia z užívania dopingu.

Uvidíme, či týchto dvoch doplní niekto ďalší. Pôvodne som si myslela, že by to mohol byť Rune, ale ten zaostal za očakávaniami, teraz na US open sa v dobrom svetle ukázal Jack Draper, ktorý sa prebojoval do semifinále, v ktorom ho porazil práve Sinner.
    • papin
      Prémium
      • 9.9.2024 - 11:52
      V case ked riesili Sinnera, omilostili Simonu Halep, Jasona Brooksbyho. Pripada mi to, ze od prvej chvile nebol zaujem potrestat Sinnera. Bude zaujimave sledovat dalsie pripady v buducnosti pretoze v kazdom pripade budu hraci a hracky tvrdit, ze nic nezobrali a za ich doping je zodpovedny niekto iny.
      Tym neznizujem kvality Sinnera, ako pises , s Alcarazom su nova, zatial, dvojka. Snad sa k nim niekto prida,,Uz sme tu viackrat spomenuli Musettiho, Runeho, Ruuda ale zatial, okrem
      stale hrajuceho Djokovica ma GS titul iba Medvedev, Sinner a Alcaraz. Murray uz tiez skoncil.
      Djokovic-ak poriadne zamaka v treningu, bude mat nejakeho dobreho trenera, mozno este ma na nejaky 1-2 GS aj ked teraz to tak nevyzera. Myslim, ze buducu sezonu by mal vynechat French Open aby bol oddychnuty a plne pripraveny na Wimbledon. Myslim, ze ku koncu kariery to robil Aj Federer.
Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Fantastický rok Sinnera. V tomto tisícročí dokázal to, čo len dvaja tenisoví velikáni