Diskusia: VIDEO: Kanada takmer stratila jasný zápas. Fíni záver poriadne zdramatizovali

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
5 príspevkov

• 1527300
    • 17.2.2025 - 21:46
    Tak po prvom zápase Kanady kecal Jon Cooper. Jeden z najrešpektovanejších trénerov v NHL, ale proste kecal. Dnes v priamom prenose zase kecal víťaz Stanley cupu a čo je horšie pritakával mu aj spolusediaci. A ja naivný kvákaj som si myslel, že kecajú poniektorí v diskusii. No ako sa má v tom jeden vyznať.
    • ouroboross
      Prémium
      • 17.2.2025 - 22:51
      Aj ty si si pekne pokecal.
      • 1527300
        • 18.2.2025 - 6:15
        Nepochopené, lebo to má súvis s inou diskusiou, ale nevadí.
        • ouroboross
          Prémium
          • 18.2.2025 - 6:16
          Tak asi zostanes nepochopeny.
          • satano23
            Prémium
            • 18.2.2025 - 16:37
            To "kecá" na mňa.
            Ale nevadí. Určité veci sledujem mnoholetia a ani Cooper mi nič nenahovorí, pretože musí do médií niečo "kecnúť".
            K zápasu : Fíni ma sklamali. Prečo nehrali ( viem, že celý zápas sa nedá atď.) aspoň trochu intenzívnejšie, aspoň približne tak ako v závere, to mi je trochu záhada, nepustili Kanadu skoro štyri min. z tretiny. Z ich strany nepodarený zápas. Skoré vedenie ich možno zabrzdilo a ako sa rado hovorí: zobralo im vietor z plachiet. Škoda.
            Jedno ukázali: Kanadu robia "Mekovia": Kinnon a David. A Makar. Brankár priemer.
            Komentátori o ničom ( aj Handzuš). Všeobecné kecy ( alebo nie 1527300 ?) Prvého hráča s pukom spomenuli asi v 11 tej min. Kto nepoznal hráčov a čísla dresov, tak sa skoro nič nedozvedel o práve prebiehajúcej hre. Štúdio som vypínal po minúte. Aký to rozdiel, keď Slávo Lener rozoberá na Nova sport dôležité momenty z NHL zápasov.
            Finále môžu ovplyvniť zranenia. Ale stále je to lepšie ako selanka na All stars víkend.
            Naozajstné porovnanie kvality asi až o rok na OH.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»VIDEO: Kanada takmer stratila jasný zápas. Fíni záver poriadne zdramatizovali