Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Slováci majú za sebou nevydarený šampionát. Bez gólu sa vyhrať nedá, hovorí kapitán Vlna
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Mizéria Slovana nemá konca. Tak odovzdaný tím som dávno nevidel, vravel komentátor
2.
2
Weiss váhal a on raketovo vyletel. Hrdina Slovákov má na drese štyri písmená a lakovňu
3.
3
O výhre Trenčína rozhodol len 18-ročný hráč. Z tribúny to sledovali aj hviezdne mená
4.
4
Adam Žampa vyhral obrovský slalom na Štrbskom plese, na pódium sa dostal aj ďalší Slovák
5.
5
Strieľa góly a pomáha Ovečkinovi. Fehérváryho chváli tréner aj zámorský expert
6.
6
Záhadný Žilinčan očaril Nemecko ako nik, Weissa zaskočil esemeskou a bol koniec
7.
7
Slovák oľutoval prestup do Prahy, automaty mu zničili život. Vytiahol sa v McDonald´s
Reprezentácie
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Veľká strata pre Leverkusen aj tím Nemecka. Hviezdny mladík opúšťal štadión o barlách
dnes 19:45
Weiss váhal a on raketovo vyletel. Hrdina Slovákov má na drese štyri písmená a lakovňu
Pavol Spál
∙
dnes 18:30
∙
2
Slovák oľutoval prestup do Prahy, automaty mu zničili život. Vytiahol sa v McDonald´s
Pavol Spál
∙
dnes 16:15
∙
1
Pavol Spál
∙
dnes 16:15
∙
2
Za Slovensko odohral 112 zápasov. Kucka ukončil reprezentačnú kariéru: Bolo mi cťou
dnes 11:58
∙
12
Za Slovensko odohral 112 zápasov. Kucka ukončil reprezentačnú kariéru: Bolo mi cťou
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Reprezentácie
»
Slováci majú za sebou nevydarený šampionát. Bez gólu sa vyhrať nedá, hovorí kapitán Vlna