Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Kanea prekvapilo, že nebol v základnej zostave: Bol som mierne v šoku, bolo to nové
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Mourinho verí v prekliatie, Škriniar patril k najlepším. Ukázal silu, tvrdí expert
2.
2
Rozdvojený? Dúbravka získal veľkú trofej s gigantom, ale jeho srdce bilo opačne
3.
3
Bátovskú Fialkovú pri páde trafila puška do hlavy. Pre Kapustovú sa zrejme sezóna skončila
4.
4
Súboj Talianok rozhodla jediná stotina. Aicherová tlak obhajoby nezvládla a vypadla
5.
5
Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Preteky Super-G v La Thuile vyhrala Brignoneová
6.
6
VIDEO: Z tribúny až ku gólu. Je to súčasť biznisu, ale som mentálne silnejší, hovorí Nemec
7.
7
Disciplinárka si posvietila na zápas Zvolen - Slovan. Ritchie a Marcinek dostali tresty
Reprezentácie
ME vo futbale
MS vo futbale
Liga národov
Rebríček FIFA
Španielov trápia viaceré absencie. Šancu na debut majú mladí obrancovia Barcelony či Realu
dnes 13:21
Prvá nominácia Tuchela na lavičke Anglicka. Rashford sa vracia, šancu na debut má 32-ročný obranca
dnes 11:04
Dvadsaťjednotka pokračuje v príprave na EURO, tréneri povolali štyroch nováčikov
št 17:43
Najväčšia hviezda je späť. Mbappé sa vracia do francúzskej reprezentácie
št 16:14
∙
1
Proti Slovinsku nastúpia osvedčená mená. Calzona zverejnil nomináciu na Ligu národov
št 15:37
∙
17
Prvá nominácia Tuchela na lavičke Anglicka. Rashford sa vracia, šancu na debut má 32-ročný obranca
Dvadsaťjednotka pokračuje v príprave na EURO, tréneri povolali štyroch nováčikov
Najväčšia hviezda je späť. Mbappé sa vracia do francúzskej reprezentácie
Proti Slovinsku nastúpia osvedčená mená. Calzona zverejnil nomináciu na Ligu národov
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Futbal
»
Reprezentácie
»
Kanea prekvapilo, že nebol v základnej zostave: Bol som mierne v šoku, bolo to nové