Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
VIAC
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Život po kariére
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
Program SP
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Kapustová nepotvrdila povesť výbornej strelkyne, Bátovská Fialková bodovala ako prvá
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
O peniaze obral aj kapitána tohtoročných majstrov sveta. Čech nesplatí dlhy ani o 1200 rokov
2.
2
Weiss opísal mladíka: Nestál dve koruny. Na naše pomery je to drahý hráč
3.
3
Kuzminovej nevyšiel vstup do sezóny, na strelnici zažila nočnú moru
4.
4
VIDEO: Totálny skrat obrancu. Hráča Chelsea zdrapil za vlasy a surovo poslal k zemi
5.
5
Real vyšlo zlyhanie Mbappého draho. V jednom týždni nepremenil už druhú penaltu
6.
6
Manchester City opäť spoznal chuť víťazstva, Arsenal ovládol šláger vďaka rohovým kopom
7.
7
Gólové predstavenie v podaní Slovana. Demoláciu nováčika odštartovali dva góly Barseghjana
Biatlon
Program SP
Kapustová nepotvrdila povesť výbornej strelkyne, Bátovská Fialková bodovala ako prvá
Miloslav Šebela
∙
st 17:36
∙
1
Svetový pohár v biatlone: Bátovská Fialková bodovala vo vytrvalostných pretekoch
st 13:20
∙
4
st 13:04
∙
4
Fantastický debut v podaní Borguľu. Dostal som trému a trochu som sa triasol, hodnotil
ut 17:51
∙
3
Program, výsledky a kalendár - Svetový pohár v biatlone 2024/2025 (Bátovská Fialková, Kapustová)
ut 16:05
Svetový pohár v biatlone: Bátovská Fialková bodovala vo vytrvalostných pretekoch
Fantastický debut v podaní Borguľu. Dostal som trému a trochu som sa triasol, hodnotil
Program, výsledky a kalendár - Svetový pohár v biatlone 2024/2025 (Bátovská Fialková, Kapustová)
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Zimné športy
»
Biatlon
»
Kapustová nepotvrdila povesť výbornej strelkyne, Bátovská Fialková bodovala ako prvá