Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Program SP
Program MS
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Lotyšského reprezentanta napadol tréner. Zlomil mi prst aj nos, vraví Rastorgujevs
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Zavrel si Slafkovský dvere do reprezentácie? Šatan uviedol veci na pravú mieru
2.
2
Na Malorke je zbožňovaný líder, na Slovensku odsúvaný. Jeho prípad je záhadou
3.
3
Uznávaný tréner zomrel vo veku 56 rokov. Mihalíkovú doviedol k triumfu na juniorskom Australian Open
4.
4
Ako by vyzerali tri tretie ligy po reorganizácii? Jeden klub z BFZ má smolu
5.
5
Najlepší na svete je samý sval. A extrémny chamtivec, tvrdí legenda
6.
6
Škriniar odohral búrlivý duel. Malé chyby mu znížili známku a jeho zákrok je témou derby
7.
7
Prvé istanbulské derby Škriniara bude mať dohru. Mourinho čelí žalobe, súperov nazval opicami
Biatlon
Program SP
Program MS
Lotyšského reprezentanta napadol tréner. Zlomil mi prst aj nos, vraví Rastorgujevs
Miloslav Šebela
∙
dnes 09:52
Mládežnícky šampionát bude bez slovenskej hviezdy. Strakovú po zlatom EYOF-e zložil vírus
Miloslav Šebela
∙
dnes 08:00
Nóri ovládli záverečné preteky MS v biatlone, víťaz dosiahol najväčší úspech v kariére
ne 16:50
Obrovský tlak na strelnici zvládla najlepšie Švédka, triumfom na MS napodobnila svoju sestru
ne 14:29
MS v biatlone 2025: J. T. Bö sa rozlúčil medailou, predstihli ho len tímoví kolegovia
ne 13:05
Mládežnícky šampionát bude bez slovenskej hviezdy. Strakovú po zlatom EYOF-e zložil vírus
Nóri ovládli záverečné preteky MS v biatlone, víťaz dosiahol najväčší úspech v kariére
Obrovský tlak na strelnici zvládla najlepšie Švédka, triumfom na MS napodobnila svoju sestru
MS v biatlone 2025: J. T. Bö sa rozlúčil medailou, predstihli ho len tímoví kolegovia
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Zimné športy
»
Biatlon
»
Lotyšského reprezentanta napadol tréner. Zlomil mi prst aj nos, vraví Rastorgujevs