Žreb osemfinále postavil proti sebe Štochla a Kukučku

TASR|7. mar 2011 o 19:53

V osemfinále hádzanárskej Ligy majstrov na seba narazia kluby dvoch ústredných postáv slovenskej reprezentácie.

VIEDEŇ. V osemfinále hádzanárskej Ligy majstrov na seba narazia kluby dvoch ústredných postáv slovenskej reprezentácie - francúzsky Montpellier s brankárom Richardom Štochlom a švajčiarsky Schaffhausen so spojkou Petrom Kukučkom. Prvé zápasy sú na programe 23.-27. marca, odvety o týždeň neskôr.

Slovenský šampión Tatran Prešov ukončil svoje účinkovanie v súťaži už v skupinovej fáze, v B-skupine obsadil poslednú, šiestu priečku. Okrem Štochla a Kukučku zostali v najlepšej šestnástke ešte dva kluby so slovenským zastúpením - maďarský Pick Szeged s kvartetom František Šulc, Michal Tóth, Maroš Baláž a Tomáš Straňovský bude mať do činenia s nemeckým Flennsburgom-Handewittom a bundesligového rivala dostala aj chorvátska Croatia Záhreb s pivotom Michalom Kopčom, ktorú bude bojovať s Rhein-Neckar Löwen.

Najväčším šlágrom osemfinálovej fázy bude dvojzápas španielskeho FC Barcelona Borges s maďarským Veszprémom, ktorému pikantnú príchuť pridáva aj postava hviezdneho Lászlá Nagya v službách Kataláncov, ktorý ukončil reprezentačnú kariéru v drese Maďarska a v budúcnosti by mal posilniť práve španielsky národný tím.

Žreb osemfinále LM:

Kadetten Schaffhausen (Kukučka) - Montpellier Agglomeration HB (Štochl)

KIF Kolding - THW Kiel

Chambery Savoie HB - Renovalia Ciudad Real

HC Bosna Sarajevo - Medvedi Čechov

Pick Szeged (Šulc, Baláž, Tóth, T. Straňovský) - SG Flensburg-Handewitt

FC Barcelona Borges - MKB Veszprém

HC Croatia Osiguranje Záhreb (Kopčo) - Rhein-Neckar Löwen

HSV Hamburg - Cuattro Rayas BM Valladolid

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»HádzanỎreb osemfinále postavil proti sebe Štochla a Kukučku