Žilina má záujem o útočníka Ronalda Petrovického

SITA|27. dec 2008 o 09:51

Slovenský hokejový útočník Ronald Petrovický, ktorý nedávno predčasne ukončil pôsobenie v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga, by mohol posilniť mužstvo MsHK Žilina.

ŽILINA. Slovenský hokejový útočník Ronald Petrovický, ktorý nedávno predčasne ukončil pôsobenie v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga, by mohol posilniť mužstvo MsHK Garmin Žilina.

"Zachytili sme, že Petrovický je voľný. Je to pre nás zaujímavé meno," reagoval v denníku Šport na možnosť angažovania 31-ročného rodáka zo Žiliny kormidelník MsHK Richard Turaz.

Strieborný medailista z MS 2000 v Petrohrade za svoje rodné mesto hral naposledy v sezóne 2004/2005 počas lockoutu v zámorskej NHL. Strelil vtedy 10 gólov a 9 asistencií. Ronald Petrovický pôsobil v zámorí v tímoch NHL Calgary Flames, New York Rangers, Atlanta Thrashers a Pittsburgh Penguins. V slovenskej extralige obliekol okrem žilinského aj dres Dukly Trenčín. V KHL zaznamenal pred predčasným odchodom z Rigy v 30 zápasoch 5 kanadských bodov (2+3).

Nachádzate sa tu:
Domov