Zidane predpovedá Aršavinovi skvelú budúcnosť

SITA|22. jún 2008 o 20:43

VIEDEŇ 22. júna (SITA, AFP) - Legenda francúzskeho futbalu Zinedine Zidane vyhlásila, že tvorca hry ruskej reprezentácie Andrej Aršavin má pred sebou skvelú kariéru. Dvadsaťsedemročný rodák z Petrohradu ...

VIEDEŇ 22. júna (SITA, AFP) - Legenda francúzskeho futbalu Zinedine Zidane vyhlásila, že tvorca hry ruskej reprezentácie Andrej Aršavin má pred sebou skvelú kariéru. Dvadsaťsedemročný rodák z Petrohradu zažiaril v treťom zápase základnej D-skupiny proti Švédsku ako aj v sobotňajšom štvrťfinále s Holandskom v rámci tohtoročných majstrovstiev Európy v Rakúsku a Švajčiarsku. "Aršavin mal v Zenite Petrohrad výbornú sezónu, v dobrých výkonoch však pokračuje aj na ME, a to je pritom úplne iná súťaž. Z môjho pohľadu sú majstrovstvá Európy ešte ťažšie ako svetový šampionát. Ktokoľvek sa teda na kontinentálnom turnaji prezentuje výbornými výkonmi, má pred sebou skvelú kariéru," vyhlásil bývalý loptový kúzelník Zidane.

Aršavin sa v drese ruského Zenitu Petrohrad tešil zo zisku druhej najprestížnejšej európskej klubovej trofeje - Pohára UEFA 2007/08 a taktiež sa stal Najlepším futbalistom roku 2007 v Rusku. O služby ofenzívneho univerzála, ktorý nemohol nastúpiť v úvodných dvoch zápasoch ME pre disciplinárny trest ešte z kvalifikácie, sa údajne zaujíma anglický veľkoklub Arsenal Londýn. Odstupné za technicky disponovaného hráča by sa malo pohybovať na úrovni 10 miliónov eur.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Zidane predpovedá Aršavinovi skvelú budúcnosť