Zakliaty Oktagon? Turnaj hlási ďalšie straty, Slovenka Szabová prišla o zápas

(Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|28. dec 2021 o 12:45 (aktualizované 28. dec 2021 o 12:50)

Jubilejné podujatie čelí ďalším problémom.

BRNO. Vyzerá to ako scenár zo zlého filmu. Turnaj Oktagon 30, ktorý sa už od začiatku decembra potýka so zraneniami bojovníkov a rušením zápasov dostáva ďalšiu ranu.

A nie jedinú. Z už tak osekanej štartovky vypadli ďalší dvaja bojovníci. Deje sa tak len dva dni pred samotným turnajom.

Veľká smola

Z turnaja na poslednú chvíľu vypadáva Izraelčanka Olga Rubin a Španiel Tato Primera. Zatiaľ čo Rubin mala byť podľa oficiálnych správ pozitívne testovaná na ochorenie COVID-19, dôvod odstúpenia Tata Primeru zatiaľ jasný nie je.

Najväčšia domáca organizácia Oktagon MMA informovala, že pre víťazku štvrtej Oktagon výzvy Luciu Szabovú a Francúza Emmanuela Dawu hľadá narýchlo náhradu.

„Bohužiaľ turnaj Oktagon 30 prichádza o Olgu Rubin, ktorá mala pozitívny test a nepredstaví sa ani Tato Primera. Za oboch usilovne hľadáme adektávnu náhradu, o vývoji situácii vás budeme čoskoro informovať,“ informuje na sociálnych sieťach organizácia.

Z podujatia už skôr musel kvôli zraneniu alebo pozitívnemu testu na COVID-19 odstúpiť Vlasto Čepo a José Toledo.

Kvôli opatreniam ďalej musel byť na február presunutý titulový duel v strednej váhe medzi Samuelom "Pirátom" Krištofičom a Patrikom Kinclom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zakliaty Oktagon? Turnaj hlási ďalšie straty, Slovenka Szabová prišla o zápas