Zahrá si v play off? Rangers povolali Hrivíka do prvého tímu

Marek Hrivík (vpravo) odohral v tejto sezóne v drese New Yorku Rangers päť zápasov.
Marek Hrivík (vpravo) odohral v tejto sezóne v drese New Yorku Rangers päť zápasov. (Autor: TASR/AP)
TASR|14. apr 2016 o 07:33

V tejto sezóne debutoval v NHL, odohral päť zápasov základnej časti. Teraz Marek Hrivík možno v drese New Yorku Rangers dostane šancu aj v play off.

NEW YORK. Slovenský hokejista Marek Hrivík sa po necelom týždni vrátil do prvého tímu New Yorku Rangers. Klub NHL ho v stredu povolal z farmárskeho mužstva Hartford Wolf Pack, hoci to stále živí nádej na postup do play off AHL.

Rangers si stiahli Hrivíka z farmy iba pár hodín pred duelom prvého kola play off na ľade Pittsburghu, v ktorom ešte dvadsaťštyriročný útočník nenastúpil.

Dôvodom jeho povolania by mohli byť zdravotné problémy Švéda Viktora Stalberga, informoval denník New York Daily News.

Tréner Rangers Alain Vigneault bude mať Hrivíka v mužstve pravdepodobne zatiaľ ako náhradníka a do hry ho nasadí až pri väčšom počte zranených útočníkov.

Hrivík nastúpil v tejto sezóne za newyorský tím dokopy v piatich dueloch, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. V NHL debutoval 21. februára proti Detroitu, bodoval o dva dni neskôr v zápase s New Jersey.

Hrivík debutoval NHL v zápase proti Detroitu.

Účastník MS 2014 v Minsku odohral v tomto ročníku za Hartford 68 stretnutí, so 41 bodmi (12+29) je druhým najproduktívnejším hráčom tímu. Za Wolf Pack nastúpil aj v stredajšom dueli AHL s Torontom Marlies, vďaka víťazstvu 3:2 si Hartford udržal nádej na postup do vyraďovačky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Zahrá si v play off? Rangers povolali Hrivíka do prvého tímu