Komárno sa stretlo so starým známym súperom, podobný scenár ako pred rokom nepripustilo

Volejbalisti VK Spartak UJS Komárno.
Volejbalisti VK Spartak UJS Komárno. (Autor: Facebook VK Spartak UJS Komárno)
TASR|9. okt 2024 o 21:51 (aktualizované 10. okt 2024 o 07:44)

Odveta je na programe o týždeň na palubovke súpera.

Challenge Cup - 1. kolo

VK Spartak UJS Komárno - VC Strassen 3:1 (21, 22, -27, 20)

Dĺžka zápasu: 122 minút

Rozhodcovia: Isnard (Fr.), Hladišová (ČR)

Diváci: 500

Komárno: Smolej 17, Forró 5, Mlynarčík 23, T. Halanda 13, Mačuha 8, Kasperkevič 2, libero Pati-Nagy (Sánta 0, A. B. Liška 0, P. Kudra 0)

Strassen: Da Rocha Camargo 8, Braas 8, Arab 12, Matilde Da Luz 6, Gajin 10, Miloševič 14, liberá Samuel Marinho Novais a Garbo (De Paula Ribeiro 2)

KOMÁRNO. Volejbalisti VK Spartak UJS Komárno uspeli v prvom zápase 1. kola Challenge Cup-u, luxemburského majstra VC Strassen zdolali 3:1.

Druhý duel sa hrá na palubovke súpera v stredu 16. októbra o 19.30.

Komárňanci sa s rovnakým protivníkom stretli aj v uplynulej sezóne a hoci cez neho napokon prešli ďalej, na domácej palubovke mu podľahli v prvom meraní síl 2:3.

Tentokrát už podobný scenár nezopakovali, hoci Strassen ukázal svoju kvalitu v najvyrovnanejšom treťom sete, v ktorom zvládol vyrovnanú koncovku.

Hlas po zápase

František Ogurčák, tréner Rieker UJS: "Nepodali sme výborný, ale dobrý výkon. Prvé dva sety boli pre nás jednoznačné, aj keď v druhom to bolo vyrovnanejšie, ale mali sme ho pod kontrolou. V treťom sme sa zbytočne zbláznili. Veľa servisov sme zbytočne pokazili. Vo štvrtom sete som svojich zverencov nabádal k tomu, aby sa vrátili k servisu, aký trénujeme. Nechceli sme dopustiť, aby sme sa dostali do tajbrejku, lebo sme to mali na pamäti z minulého roka. Chlapci to uchopili za správny koniec a v tomto sete jednoznačne zvíťazili."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Komárno sa stretlo so starým známym súperom, podobný scenár ako pred rokom nepripustilo