Postaral sa o najväčší šok v dejinách športu. Aký má kurz na obhajobu?

Futbalisti Leicesteru City obhajujú senzačný titul z minulej sezóny.
Futbalisti Leicesteru City obhajujú senzačný titul z minulej sezóny. (Autor: TASR/AP)
Pavol Spál|18. júl 2016 o 19:16

Ak na nás vlani vypisovali kurz 5000:1, tak teraz by mal byť 6000:1, vraví tréner senzačného anglického majstra Leicesteru City Claudio Ranieri.

BRATISLAVA. V športe sa niekedy stáva, že outsider poníži pyšného favorita. Ak však zosmiešni celý rad bohatých klubov – a to v Anglicku, kde tí najsilnejší majú rozpočty v stovkách miliónov libier – ide o totálnu senzáciu, jednu z najväčších v dejinách športu.

Môže malý klub z Leicestru zopakovať senzačný titul z minulej sezóny?

„Vyhrali sme titul, bolo to veľké, krásne a zrejme sme dosiahli niečo jedinečné. Teraz však už musíme otočiť list. Ak na nás vlani vypisovali kurz 5000:1, tak teraz by mal byť 6000:1,“ vraví tréner Claudio Ranieri, ktorý doviedol Leicester k senzačnému ligovému triumfu.

Nová sezóna štartuje trinásteho augusta a šampión začína na pôde nováčika Hull City, kde pôsobí aj slovenský brankár Dušan Kuciak. Podľa stávkovej burzy betfair.com je Leicester v poradí favoritov siedmy s kurzom 26:1.

Aj v ostatných stávkových spoločnostiach sa pohybujú kurzy na Ranieriho tím v rozmedzí 20 – 30:1. Najväčším outsiderom je West Bromwich s kurzom 1500:1. Aj na tom vidno, aké sú stávkové spoločnosti oproti vlaňajšku opatrnejšie.

Vlani sa Leicester City postaral o obrovskú senzáciu.

Nahustený program

„Základným cieľom je

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Postaral sa o najväčší šok v dejinách športu. Aký má kurz na obhajobu?